Libnet.ro
UNICEF

18:45

SUA vor primi cel putin 10.000 de refugiati sirieni

B1 B1,
SUA vor primi cel putin 10.000 de refugiati sirieni

Barack Obama a dispus pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, informeaza Mediafax. Acest numar reflecta o crestere semnificativa a angajamentului Statelor. continuă pe B1

Statele Unite vor primi 10.000 de refugiati sirieni. Presedintele Barack Obama a facut anuntul

Presedintele american, Barack Obama, a ordonat pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, anunta Casa Alba, potrivit Mediafax. Acest numar.

Quebec va primi 3.650 de refugiati sirieni pana la sfarsitul anului

Quebec va gazdui 3. 650 de refugiati sirieni pana la sfarsitul anului si va solicita guvernului federal canadian facilitarea procedurilor administrative, a anuntat luni ministrul Kathleen Weil, conform AFP.

Marea Britanie anunta ca va prelua 20.000 de refugiati sirieni in decurs de 5 ani

Premierul britanic David Cameron a anuntat luni ca tara sa va primi 20. 000 de refugiati sirieni in decurs de 5 ani, dupa ce din spatiul public s-au auzit critici la adresa guvernului sau pentru faptul ca nu ofera ajutor celor care fug din fata unui razboi civil, transmite Reuters. Amintim ca Marea Britanie beneficiaza de o scutire in cadrul politicii UE de acordare de azil. In aceeasi situatia se afla Irlanda si Danemarca.

SUA primeste 10.000 de refugiati sirieni

Presedintele american, Barack Obama, a ordonat pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, anunta Casa Alba.

Sute de americani au semnat o petitie online prin care s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni in casele lor

Sute de americani au semnat o petitie online prin care s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni in casele lor, declarand ca SUA trebuie sa permita intrarea celor care fug de razboiul civil, relateaza.

Autoritatile dintr-o comuna din Franta au anuntat ca vor primi doar refugiati crestini deoarece crestinii nu recurg la decapitarea patronului lor

Autoritatile din comuna franceza Charvieu-Chavagneux au transmis ca vor primi refugiati, conditia fiind ca familia sa fie crestina, deoarece crestinii nu recurg la decapitarea patronului lor,.

Cameron: Marea Britanie e pregatita sa primeasca 20.000 de refugiati sirieni in urmatorii cinci ani

Premierul David Cameron a anuntat ca Marea Britanie este pregatita sa primeasca 20. 000 de refugiati sirieni in urmatorii cinci ani, informeaza Reuters. Continuam astfel sa aratam lumii ca aceasta.

Constantin: Crescatorii de bovine vor primi 1.600 de lei pe cap de animal, prin sprijin cuplat. Cred ca este un sprijin extrem de consistent

Crescatorii de bovine vor primi 1. 600 de lei pe cap de animal in acest an, prin sprijin cuplat, fata de numai 500 de lei anul trecut, in timp ce la caprine si ovine sprijinul va fi cu sapte euro mai mare in acest.

Un avion British Airways a luat foc pe aeroportul din Las Vegas. Cel putin 13 pasageri au fost raniti

Un avion al companiei British Airways cu destinatia Londra-Gatwick a luat foc pe Aeroportul McCarran din Las Vegas, cel putin 13 oameni fiind raniti, relateaza BBC News. Potrivit unor reprezentanti ai.

Cel putin doua lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti alegi biroul

Nu mai e un secret pentru nimeni ca omul modern isi petrece, daca nu jumatate de zi, cel putin o treime din ea la birou. Prin urmare, e important ca biroul unde lucram si ne desfasuram activitatea sa indeplineasca mai multe criterii relevante.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )