Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA primeste 10.000 de refugiati sirieni

România Liberă România Liberă,
SUA primeste 10.000 de refugiati sirieni

Presedintele american, Barack Obama, a ordonat pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, anunta Casa Alba. continuă pe România Liberă

Statele Unite vor primi 10.000 de refugiati sirieni. Presedintele Barack Obama a facut anuntul

Presedintele american, Barack Obama, a ordonat pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, anunta Casa Alba, potrivit Mediafax. Acest numar.

SUA vor primi cel putin 10.000 de refugiati sirieni

Barack Obama a dispus pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, informeaza Mediafax. Acest numar reflecta o crestere semnificativa a angajamentului Statelor.

Sute de americani au semnat o petitie online prin care s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni in casele lor

Sute de americani au semnat o petitie online prin care s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni in casele lor, declarand ca SUA trebuie sa permita intrarea celor care fug de razboiul civil, relateaza.

Quebec va primi 3.650 de refugiati sirieni pana la sfarsitul anului

Quebec va gazdui 3. 650 de refugiati sirieni pana la sfarsitul anului si va solicita guvernului federal canadian facilitarea procedurilor administrative, a anuntat luni ministrul Kathleen Weil, conform AFP.

Cameron: Marea Britanie e pregatita sa primeasca 20.000 de refugiati sirieni in urmatorii cinci ani

Premierul David Cameron a anuntat ca Marea Britanie este pregatita sa primeasca 20. 000 de refugiati sirieni in urmatorii cinci ani, informeaza Reuters. Continuam astfel sa aratam lumii ca aceasta.

Marea Britanie anunta ca va prelua 20.000 de refugiati sirieni in decurs de 5 ani

Premierul britanic David Cameron a anuntat luni ca tara sa va primi 20. 000 de refugiati sirieni in decurs de 5 ani, dupa ce din spatiul public s-au auzit critici la adresa guvernului sau pentru faptul ca nu ofera ajutor celor care fug din fata unui razboi civil, transmite Reuters. Amintim ca Marea Britanie beneficiaza de o scutire in cadrul politicii UE de acordare de azil. In aceeasi situatia se afla Irlanda si Danemarca.

Venezuela se ofera sa primeasca 20.000 de refugiati sirieni

Venezuela este pregatita sa acorde azil unui numar de 20. 000 de refugiati din Siria, a anuntat presedintele venezuelean Nicolas Maduro, potrivit Reuters. Oferta, care a fost facuta luni seara de liderul .

David Cameron anunta cati refugiati sirieni va gazdui Marea Britanie

Premierul britanic, David Cameron, a anuntat, luni, ca Marea Britanie va accepta 20. 000 de refugiati din Siria in urmatorii cinci ani.

Ungaria a refuzat intrarea a doua trenuri cu refugiati sirieni din Serbia

Compania feroviara ungara MAV a refuzat sa primeasca doua trenuri cu refugiati din Siria, conform unui anunt facut de oficialii cailor ferate sarbe, relateaza MTI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )