Libnet.ro
UNICEF

00:07

Subiectele Zilei: Ion Iliescu, la 25 de ani de la Revolutie, despre teroristi, comunism si relatia cu Elena si Nicolae Ceausescu; Ce a facut presedintele Klaus Iohannis in primele 24 de ore de mandat; Finul baronului Bojin, trimis in judecata

Hotnews Hotnews,
 Subiectele Zilei: Ion Iliescu, la 25 de ani de la Revolutie, despre teroristi, comunism si relatia cu Elena si Nicolae Ceausescu; Ce a facut presedintele Klaus Iohannis in primele 24 de ore de mandat; Finul baronului Bojin, trimis in judecata

Laszlo Tokes: In 22 decembrie 1989, pe miscarile populare s-a montat o lovitura de stat. Omul care a insemnat scanteia evenimentelor. 22 decembrie '89 - ziua care a schimbat destinul Romaniei. Povestea celor peste 800 de oameni care au murit pentru libertate. De 25 de ani. continuă pe Hotnews

Adevarul Live, ora 12.00: 25 de ani de la Revolutie

La un sfert de secol de la izbucnirea Revolutiei, care a pus capat regimului comunist in Romania, redactorul-sef al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, jurnalistul Ion M. Ionita si directorul INSCOP, Remus Stefureac, discuta despre evolutia societatii de-a lungul ultimilor 25 de ani si despre modul in care a avut loc trecerea de la comunism la democratie.

Adevarul Live:25 de ani de la Revolutie. Ce ni s-a ascuns

La un sfert de secol de la izbucnirea Revolutiei, care a pus capat regimului comunist in Romania, redactorul-sef al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, jurnalistul Ion M. Ionita, directorul INSCOP, Remus Stefureac, sociologul Darie Cristea si jurnalistul Grigore Cartianu discuta despre evolutia societatii de-a lungul ultimilor 25 de ani si despre modul in care a avut loc trecerea de la comunism la democratie.

VIDEO 25 de ani de la Revolutie. Ce ni s-a ascuns

La un sfert de secol de la izbucnirea Revolutiei, care a pus capat regimului comunist in Romania, jurnalistul Ion M. Ionita, directorul INSCOP, Remus Stefureac, sociologul Darie Cristea si jurnalistul Grigore Cartianu au discutat despre evolutia societatii de-a lungul ultimilor 25 de ani si despre modul in care a avut loc trecerea de la comunism la democratie.

Mai multi revolutionari s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala pentru a comemora 25 de ani de la Revolutie

Peste 200 de revolutionari s-au adunat, duminica, in Piata Universitatii din Capitala pentru a rememora miscarea de strada din urma cu 25 de ani, reprimata cu gloante si arestari, care avea sa reprezinte inceputul Revolutiei de la Bucuresti si caderea regimului comunist.

Presa internationala rememoreaza evenimentele din Romania la 25 de ani de la Revolutie

Presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania din decembrie 1989, la 25 de ani de la aceste evenimente, rememorate de reporteri care s-au aflat pe teren la momentul respectiv sau de romani care au participat la proteste, relateaza Mediafax, intr-un material care trece in revista felul in care evenimentele din '89 sunt amintite de cateva dintre marile publicatii din afara granitelor.

Presa internationala rememoreaza evenimentele din Romania la 25 de ani de la Revolutie

Presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania din decembrie 1989, la 25 de ani de la aceste evenimente, rememorate de reporteri care s-au aflat pe teren la momentul respectiv sau de romani care au participat la proteste.

Subiectele zilei: Traian, omul care a schimbat Romania; Unde este dreptatea celor morti la Revolutie?; Bacau, judetul unde coruptia se intinde de la catedrala pana la aeroport

Cum a ajuns adevarul Revolutiei la mana lui Ion Iliescu. Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, infiintat de Ion Iliescu si finantat de stat, isi aroga rolul de unica institutie care cerceteaza evenimentele din iarna lui 1989. Pe cine ia Iohannis cu el la Cotroceni. Lista consilierilor prezidentiali. Klaus Iohannis isi va numi luni in functie toti consilierii prezidentiali, dintre care fac parte fosti colegi de partid, dar si oameni din mediul universitar.

Subiectele Zilei: Cine mai profita de pe urma Revolutiei. De ce creste numarul revolutionarilor care primesc indemnizatii de la o luna la alta?; Monopolul lui Raed Arafat pe interventiile de urgenta. Unde s-au dus 600 de milioane de euro de la SMURD?

Patapievici, la 25 de ani de la Revolutie: Oamenii traiesc intr-o societate in care nu este fericirea pe strada, dar macar poti trai fara sa fii urmarit zilnic . La 25 de ani de la caderea comunismului, Horia Roman Patapievici crede ca Romania se afla . PE a ratificat Acordul de asociere UE-Georgia. Parlamentul European a ratificat, joi, Acordul de asociere Uniunea Europeana - Georgia. Acordul prevede aprofundarea asocierii politice si .

SUA, despre aniversarea a 25 de ani de la revolutie: Viitorul Romaniei e luminos

Purtatorul de cuvant al Consiliului american de Securitate Nationala, Bernadette Meehan,apreciaza ca viitorul Romaniei e luminos, dupa ce in decurs de o singura generatie a parcurs drumul de la tiranie la calitatea de aliat NATO.

Cum a ajuns adevarul Revolutiei la mana lui Ion Iliescu

Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, infiintat de Ion Iliescu si finantat de stat, isi aroga rolul de unica institutie care cerceteaza evenimentele din iarna lui 1989. Un eveniment organizat recent de Iliescu a fost girat de Institutul Cultural Roman, in ciuda acuzatiilor de politizare si a controverselor ce planeaza asupra institutului fondat de fostul presedinte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )