Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Subiectele Zilei: Victor Ponta se pregateste sa-i remanieze pe ministrii fara carnet de partid; Creierul contrabandei cu tigari din anii '90, colonelul SPP Gheorghe Trutulescu, vrea cazierul curat; PSD sta in Muzeul Literaturii, manuscrisele lui Blaga za

Hotnews Hotnews,
 Subiectele Zilei: Victor Ponta se pregateste sa-i remanieze pe ministrii fara carnet de partid; Creierul contrabandei cu tigari din anii

Fiu de primar, capul retelei de evazionisti prin afaceri cu lemn. Prejudiciu imens. Procurorii D. - Serviciul Teritorial Timisoara. Afla daca pe strada ta s-a votat cu Ponta sau cu Iohannis. Lista oficiala cu rezultatele din fiecare sectie de votare. Daca sunteti curiosi cu cine. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta se pregateste sa-i remanieze pe ministrii fara carnet de partid

Pentru a mai linisti apele, premierul Victor Ponta intentioneaza sa-i schimbe din functie pe unii ministri, insa nu se va atinge de greii PSD. Portofoliile vacante vor fi preluate de oamenii lui Tariceanu, adica de fostii ministri in timpul guvernarii USL.

Ponta se pregateste sa-i remanieze pe ministrii fara carnet de partid

Pentru a mai linisti apele, premierul Victor Ponta intentioneaza sa-i schimbe din functie pe unii ministri, insa nu se va atinge de greii PSD. Portofoliile vacante vor fi preluate de oamenii lui Tariceanu, adica de fostii ministri in timpul guvernarii USL.

Care sunt planurile de viitor ale premierului Victor Ponta: Nu voi ezita sa fac acest lucru

Victor Ponta nu va demisiona din functia de premier si le multumeste romanilor care l-au votat. Premierul a vorbit la Sinteza zilei, la scurt timp dupa ce a anuntat ca l-a felicitat pe Klaus Iohannis. Desi.

Rezultate finale diaspora: Klaus Iohannis 89,73%, Victor Ponta 10,26%. Victor Ponta, castigator doar in Palestina

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 89,73% 338873 voturi) din voturile romanilor din strainatate in turul doi al alegerilor prezidentiale, iar reprezentantul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 10, 26% dintre acestia, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Biroului Electoral Central. Mentionam ca Victor Ponta a castigat alegerile intr-o singura tara din diaspora, in Palestina, obtinand 10 din 19 voturi.

VIDEO Victor Ponta vrea sa ramana in continuare prim ministru si avertizeaza PSD: Trebuie sa avem decenta si intelepciunea sa tacem din gura o perioada, toti

Atat timp cat am sprijinul coalitiei imi propun sa raman in functia de prim ministru, a anuntat luni premierul Victor Ponta, intr-o conferinta de presa. Nu vreau sa o luati ca o polemica politica, cred cu toata obiectivitatea ca ACL, care e acum reprezentanta opozitiei, inca nu are o echipa guvernamentala si un program care sa asigure predictibilitate si dezvoltare. Intentionez sa continui actul de guvernare alaturi de PSD, UNPR, PC, UDMR si PLR, sa adoptam cat mai repede bugetul. S-a terminat campania, nu schimbam nici cota unica, nu marim taxele, astea sunt armele fiecarui partid, dar vreau ca toata lumea sa stea linistita, a adaugat Victor Ponta.

Cum au votat puscariasii. In cate sectii la care au fost arondate penitenciarele a iesit presedinte Klaus Iohannis si la ce sectii detinutii l-au votat pe Victor Ponta

Victor Ponta a primit cele mai multe voturi in sectiile in care au fost arondate penitenciarele, in turul 2 al alegerilor prezidentiale. In aproape 70% dintre sectiile de votare care au trimis urne mobile in cele 45 de penitenciare din tara, candidatul PSD Victor Ponta la presedintie a primit majoritatea voturilor. Klaus Iohannis a iesit presedinte in 28 de sectii la care si-au exprimat optiunea si puscariasii. Vezi in articol cati detinuti din fiecare penitenciar in parte au votat, la ce sectie a fost arondat fiecare penitenciar si rezultatul la vot in acest sectii.

Klaus Iohannis a pierdut in Vrancea in cinci comune cu primari PNL iar Victor Ponta in sapte localitati cu edili PSD

Diferenta de voturi dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale 2014 a fost de 13. 962 de voturi in favoarea lui Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014: Cum s-au impartit Klaus Iohannis si Victor Ponta pe voturi in Salaj

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a aduna in Salaj 77. 397 de voturi valabile 62,93 la suta), in timp ce contracandidatul sau, Victor Ponta, a fost votat de 45. 582 de salajeni 37,06 la suta). Pe unitatii administrative, la alegerile prezidentiale 2014, turul doi, Klaus Iohannis a castigat in cele patru orase din Salaj si in 41 de comune, in timp ce Ponta a castigat doar in 16 comune.

Victor Ponta a castigat alegerile in toate comunele buzoiene in care PSD-ul a importat primari de la PDL si PNL

Toti primarii din judetul Buzau, care au migrat odata cu Ordonanta lui Dragnea, au inclinat balanta turului doi de scrutin in favoarea lui Victor Ponta, candidatul partidului care i-a adoptat. PNL a pierdut 18 primari, iar PDL, 14, transferul lor catre PSD oglindindu-se si in rezultate. Ponta l-a intrecut pe Iohannis, la Buzau, cu o diferenta de 20%.

Primarii traseisti pun pierderea alegerilor de catre Victor Ponta pe seama capsunarilor si a maghiarilor

Doi dintre cei patru primari din Salaj care au trecut, in baza Ordonantei traseistilor, la PSD, au reusit sa obtina, in comunele pe care le administreaza, rezultate favorabile lui Victor Ponta. Ceilalti doi primari traseisti au migrat degeaba, nereusind sa aduca voturi suficiente pentru noul partid.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )