Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subscrierile CertAsig au crescut cu 21% la 12 milioane de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Subscrierile CertAsig au crescut cu 21% la 12 milioane de euro

CertAsig a subscris anul trecut prime de 12 milioane de euro, in crestere cu 21% fata de 2012. pe fondul intensificarii colaborarii cu brokerii parteneri, care genereaza 95% din venituri, a anuntat compania, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Subscrierile CertAsig au crescut cu 21%, la 12 milioane de euro

CertAsig a subscris anul trecut prime de 12 milioane de euro, in crestere cu 21% fata de 2012. pe fondul intensificarii colaborarii cu brokerii parteneri, care genereaza 95% din venituri, a anuntat compania, potrivit Mediafax .

Subscrierile Certasig au urcat cu 21% anul trecut

Certasig a atins, anul trecut, un nivel al primelor brute subscrise de 12 milioane de Euro, in crestere cu 21% fata de 9,9 milioane in 2012.

BCR a cesionat creante de 12 milioane fata de Cemacon

Banca Comerciala Romana BCR) a notificat societatea Cemacon asupra faptului ca suma de 12 milioane de euro din creditul societatii a fost cesionat la data de 20 decembrie 2013, impreuna cu toate drepturile aferente, catre Business Capital For Romania Opportunity Fund Cooperatief U. cu sediul in Olanda, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Lichiditate de aproximativ 1,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7,71 milioane lei 1,72 milioane euro).

Lichiditate de aproape 6,3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 28 milioane lei aproximativ 6,3 milioane euro).

Zitec a inregistrat afaceri de 2,3 milioane euro in 2013

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inregistrat anul trecut afaceri de 2,3 milioane euro, in crestere cu peste 60% comparativ cu anul 2012, se arata intr-un comunicat de presa.

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro, in 2014

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro in 2014, a declarat Ilinca Rosetti, directorul general al bancii.

Actiunile Cemacon au crescut cu 15%

Actiunile Cemacon simbol CEON) au crescut, astazi, cu 15%, pana la un pret de 0,0598 lei/titlu, dupa ce compania a anuntat, in ultima sedinta a saptamanii trecute, ca a fost notificata, joi, de BCR cu privire la cesiunea a 12 milioane euro din creditul pe care societatea l-a primit din partea bancii.

BCR a vandut un credit de 12 mil. euro din datoria Cemacon catre un fond de investitii olandez

In contextul acordului de principiu privind restructurarea creditelor Cemacon la Banca Comerciala Romana BCR) semnat in noiembrie 2013, BCR a realizat externalizarea a 12 milioane de euro din datoria companiei catre fondul olandez de investitii.

Compania de Drumuri va da 25 de milioane euro pe utilaje de deszapezire.

CNADNR va prezenta spre finantare Ministerului Transporturilor si apoi Comisiei Europene un proiect costisitor ce prevede achizitia de utilaje de deszapezire. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania are in lucru un proiect de atragere de fonduri europene cu o valoare de 25 milioane de euro destinate achizitionarii de utilaje de deszapezire. Finantarea achizitiei se va face in cadrul perioadei de alocare 2014-2020. Vor fi cumparate autofreze de mare capacitate si .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )