Libnet.ro
UNICEF

11:00

Succesul celei de-a doua seri de Festival Enescu, la Sala Palatului

Adevărul Adevărul,
Succesul celei de-a doua seri de Festival Enescu, la Sala Palatului

M-a intrebat un reporter daca actuala editie a Festivalului corespunde asteptarilor. Pentru mine, raspunsul e simplu: o editie care incepe cu Radu Lupu si Daniel Barenboim si se termina cu Murray Perrahia nu poate fi decat perfecta. continuă pe Adevărul

Succesul celei de-a doua seri a Festivalului Enescu

M-a intrebat un reporter daca actuala editie a Festivalului corespunde asteptarilor. Pentru mine, raspunsul e simplu: o editie care incepe cu Radu Lupu si Daniel Barenboim si se termina cu Murray Perrahia nu poate fi decat perfecta.

Despre succesul celei de-a doua editii a Festivalului Dilema veche, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema veche, Ana Maria Sandu, jurnalist Dilema veche, impreuna cu Razvan Ionescu, publisher Adevarul Holding si jurnalistul Alex Varninschi discuta la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre Festivalul Dilema veche de la Alba Iulia, care s-a desfasurat in perioada 30 august-1 septembrie.

Rezultatele partiale ale celei de a doua sesiuni a bacalaureatului. Numai 21,1 % dintre candidati au promovat examenul

Dupa centralizarea a 63,9% dintre rezultatele celei de a doua sesiuni a examenului de bacalaureat, a rezultat faptul ca 78,9% dintre candidati au picat examenul. Numai 21,1 % dintre candidati au obtinut medie de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )