Libnet.ro
UNICEF

12:15

Suceava: 9 persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DN 2E

B1 B1,
Suceava: 9 persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DN 2E

Noua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs pe DN 2E, sapte dintre acestea fiind transportate la spital, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, arata. continuă pe B1

Bistrita-Nasaud: O ambulanta SMURD a fost implicata intr-un accident rutier

O ambulanta SMURD a fost implicata vineri dupa-amiaza intr-un accident rutier, care s-a produs in Poiana Ilvei, Bistrita-Nasaud, potrivit libertatea. ro. Autospeciala SMURD transporta trei.

Accident grav la Craiova. SASE persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, joi seara, in urma unui accident rutier care a avut loc la intrarea in Craiova, dinspre Facai.

Florida: Atac armat intr-un club de noapte. Mai multe persoane au fost ranite (VIDEO)

Un atac armat a avut loc intr-un club de noapte din Florida, frecventat de homosexuali, unde au fost ranite mai multe persoane. in jurul orei locale 05. 00 s-a auzit un zgomot puternic in fata.

Doua persoane, ranite grav intr-un accident rutier produs pe drumul national catre Tulcea

Doua persoane, in varsta de 68 de ani, au fost ranite grav, vineri, intr-un accident rutier produs la iesirea din Mihail Kogalniceanu, catre Sibioara, pe drumul national catre Tulcea, potrivit.

Bistrita: Doua persoane au murit intr-un grav accident rutier

Doua persoane au murit intr-un accident rutier ce a avut loc pe DN 17 intre Bistrita si Suceava. O alta victima este un minor de 16 ani, care a ajuns la spital cu multiple leziuni si traumatisme,.

Explozie intr-o cladire din Milano: Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit si mai multe au fost ranite in urma prabusirii unei cladiri rezidentiale care s-a surpat partial, in urma unei explozii. Explozia a avut loc in jurul orei.

UPDATE. Atentat sinucigas la Bagdad. 22 de persoane au murit si 70 au fost ranite

Opt persoane au murit si cel putin 30 au fost ranite, joi dimineata, intr-o zona din estul Bagdadului, ca urmare a unui atentat cu autovehicul capcana.

Accident rutier grav in Suceava. Cel putin noua persoane au fost ranite

Noua persoane au fost ranite duminica in urma unui accident rutier produs pe DN 2E, pe raza comunei sucevene Milisauti, iar sapte dintre acestea au fost transportate la spital, a declarat presei purtatorul.

Explozie puternica pe un aeroport din China! Cel putin trei persoane au fost ranite

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-o explozie la Aeroportul International Shanghai Pudong, potrivit rapoartelor oficiale. Explozia a avut loc in Terminalul de pasageri 2 la ora locala.

FOTO + VIDEO: Atac armat la Tel Aviv. Trei persoane au murit, noua au fost ranite

Trei persoane au murit, miercuri seara, la Tel Aviv, in urma unui schimb de focuri care a avut loc in fata sediului Ministerului Apararii si a cartierului general al armatei israeliene.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )