Libnet.ro
UNICEF

08:45

SudRezidential.ro, un sediu transformat in cel mai mare hub imobiliar din Capitala, cu vanzari zilnice din peste 100 de proiecte rezidentiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SudRezidential.ro, un sediu transformat in cel mai mare hub imobiliar din Capitala, cu vanzari zilnice din peste 100 de proiecte rezidentiale

SudRezidential. ro, cel mai important promotor imobiliar din sudul Capitalei, a deschis in luna mai a acestui an The Social Hub, un hub social dispus pe o suprafata de 600 metri patrati in Bucuresti si dedicat domeniului imobiliar si activitatilor de. continuă pe Wall-Street Ro

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, in cel mai mare declin din ultimele sapte luni

Preturile alimentelor au inregistrat la nivel mondial, in iulie, un recul de 3,7%, comparativ cu luna precedenta, cel mai semnificativ declin din decembrie pana in prezent, ca urmare a scaderii cotatiilor la toate tipurile de culturi, a anuntat ieri Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters.

Dan Negru, revolta extrema la Baile Herculane: Cel mai mare jaf din istoria turismului romanesc s-a petrecut aici

Dan Negru, vedeta de la Antena 1, a vizitat statiunea Baile Herculane, locul unde spune ca si-a petrecut vacantele copilariei. A publicat pe pagina personala de Facebook un filmulet, in care arata stare avansata de degradare a cladirilor istorice.

Verificari masive in toata tara. Sute de focare noi de pesta porcina: Este cel mai mare dezastru biologic

Autoritatile sunt in alerta maxima dupa extinderea epidemiei de pesta porcina. La nivelul tarii a fost declansata o ampla actiune de control. Zeci de politisti si inspectori ANSVSA fac controale in.

Lupeni 1977. Cel mai mare protest al minerilor din epoca Nicolae Ceausescu: L-au huiduit si au ridicat pumnii la el

S-au implinit 41 de ani de la cea mai ampla miscare de protest din timpul regimului comunist, greva minerilor din Valea Jiului. Nicolae Ceausescu a aterizat in Valea Jiului pentru a calma spiritele, dar a fost intampinat cu ostilitate de zecile de mii de oameni.

Cea mai mare reusita a Ministerului Economiei - demararea proiectului BRUA 1

Andrusca: Gazul romanesc va ajunge peste Prut la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, la inceputul lui 2020 Demararea lucrarilor la proiectul BRUA, faza 1, care a luat startul in aprilie, este cea mai mare reusita a Ministerului Economiei, a spus, vineri, Danut Andrusca, ministrul Economiei, precizand ca Transgaz construieste deja conducta si statiile de comprimare necesare.

eCommerce-ul romanesc, crestere de trei ori mai mare decat media europeana

ECommerce-ul din Europa a crescut si anul trecut double digit, cu 11% pana la 534 miliarde de euro si, desi Europa de Est acopera doar 6% din aceasta suma, evolueaza cel mai rapid. Romania, de exemplu, a inregistrat o crestere de la an la cu 37%,.

Ce mesaj are castigatorul celui mai mare premiu din istoria Joker pentru jucatori

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 20,573 milioane lei, s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul. Ionut Varlan,.

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria Joker si-a ridicat banii. Ce va face cu ei

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 20,573 milioane lei, s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul. Acesta a jucat pe.

Cetate de trei ori mai mare dect Troia, descoperita la Arad / Cercetatorii spun despre cetate ca ar fi fost o capitala a Europei

Arheologii au descoperit la Arad o cetate care ar fi de trei ori mai mare decat Troia si se intinde pe aproape 90 hectare. Cetatea ar fi fost ridicata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani, in epoca bronzului, relateazaAradon. ro. Cetatea ar fi avut un palat urias.

Un pisc din Suedia si pierde titlul de cel mai nalt vrf montan al tarii, dupa ce ghetarul a nceput sa se topeasca din cauza temperaturilor ridicate

Cel mai inalt pisc al Suediei, un ghetar de pe varful montan Kebnekaise, se topeste din cauza temperaturilor ridicate si isi pierde titlul de cel mai inalt punct, relateazaThe Guardian.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )