Libnet.ro
UNICEF

01:05

Summer Well pentru toate gusturile: cine sunt artistii care vor concerta, de la rock la reggae si electropop VIDEO

Adevărul Adevărul,
Summer Well pentru toate gusturile: cine sunt artistii care vor concerta, de la rock la reggae si electropop VIDEO

Asa cum ne-a obisnuit, si in acest an Summer Well va avea de toate pentru toti, de la rock si synthpop la electronic/folk si reggae. Adevarul va propune o trecere in revista a celor zece trupe care vor asigura distractia in cele doua zile de festival. continuă pe Adevărul

Surprize digitale de la Summer Well 2016

Summer Well 2016, festivalul sustinut de Orange deja de sase ani, este mai mult decat o serie de concerte, este ,,un festival ca o vacanta, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Toate informatiile utile despre festival pot fi gasite in aplicatia Summer Well, un ghid complet, esential pentru participanti, ce se poate descarca gratuit din [].

Ce ar trebui sa stii despre Summer Well, de la tehnologii si aplicatie la trupe

Summer Well 2016 incepe intr-o saptamana, iar, daca ajungi, nu strica sa vizitezi zona cu tehnologii organizata de Orange ca sa afli mai multe despre experientele conectate.

Doliul national din 13 august deruteaza mii de oameni care au platit bilete la Spellground, Summer Well si Rockstadt. Ce decizii anunta organizatorii

Doliul national instituit in ziua de sambata, 13 august, afecteaza manifestari de amploare programate inca de anul trecut, pentru a se desfasura in aceasta perioada. Trei festivaluri muzicale au loc in Romania, in weekendul 12-14 august, in trei mari puncte ale tarii: Constanta - Spellground, Bucuresti - Summerwell la Buftea) si Brasov - Rockstadt la Rasnov).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )