Libnet.ro
UNICEF

01:05

Summitul Parteneriatului Estic de la Riga: Ce asteapta si ce vor primi Ucraina, Georgia si Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Summitul Parteneriatului Estic de la Riga: Ce asteapta si ce vor primi Ucraina, Georgia si Republica Moldova

Liderii celor 28 de tari membre ale Uniunii Europene si sase tari din fosta URSS se reunesc joi si vineri la Riga Letonia) in cadrul unui summit al Parteneriatului Estic, initiativa destinata sa apropie cele doua parti. Perspectivele aderarii la UE a celor sase tari din Parteneriatul Estic Ucraina, Georgia, Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan si Belarus) sunt nule pentru moment, dar ar putea fi recompensate cu mai multi bani. continuă pe Adevărul

Summitul Parteneriatului Estic la Riga incepe joi. Amenintarile Rusiei

Summitul Parteneriatului Estic de la Riga va avea incepe joi seara si liderii europeni se vor reuni pe fondul ingrijorarilor ca intalnirea ar putea inflama si mai mult tensiunile cu Rusia, relateaza Mediafax.

FOTO. Ce si-a propus presedintele Iohannnis sa obtina la Summitul Parteneriatului Estic de la Riga

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa joi si vineri la summitul Parteneriatului Estic din capitala Letoniei, Riga. De asemenea, seful statului se va intalni si cu Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European.

Klaus Iohannnis participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Riga. Cu cine se va intalni seful statului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa joi si vineri la summitul Parteneriatului Estic din capitala Letoniei, Riga. De asemenea, seful statului se va intalni si cu Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European.

Summitul Parteneriatului Estic de la Riga: Dezbatere privind revizuirea politicii europene de vecinatate, cu un accent special pe cooperarea economica

Liderii Uniunii Europene se intalnesc, joi si vineri, la Riga, cu omologii lor din sase tari est-europene, pe fondul ingrijorarii ca reuniunea ar putea tensiona mai mult relatiile cu Rusia. Comisarul european pentru vecinatate si problema extinderii, Johannes Hahn, sustine ca miza summitului ar fi o dezbatere privind revizuirea politicii europene de vecinatate, cu un accent special pe cooperarea economica.

Iohannnis pleaca la Riga pentru a participa la summitul Parteneriatului Estic, avand totodata si o intrevedere cu presedintele PPE

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, joi si vineri la Riga Letonia) pentru a participa la summitul Parteneriatului Estic. Cu aceasta ocazie, seful statului se va acea o intrevedere si cu presedintele.

Ce asteptari are Ucraina de la summitul de la Riga

Ucraina vrea sa primeasca asigurari ca este un candidat potrivit pentru aderarea la UE, dar si ca ucrainenii vor putea calatori fara vize in Europa de anul viitor, a declarat ministrul ucrainean de Externe Pavlo Klimkin la summitul Parteneriatului Estic, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, inainte de plecarea la summitul Parteneriatului Estic din Letonia: La Riga voi sustine principiul diferentierii in functie de meritele proprii ale fiecarui partener

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi o declaratie de presa pe Aeroportul Henri Coanda, inainte de plecarea la summitul Parteneriatului Estic de la Riga, Letonia. Seful statului a precizat ca va sustine la summitul de la Riga principiul diferentierii in functie de meritele proprii ale fiecarui partener.

Peste 200 de elevi bucuresteni vor primi bilete gratuite la finala Cupei Ligii

Peste 200 de elevi bucuresteni, care au avut rezultate bune la invatatura, vor primi bilete gratuite la finala Cupei Ligii care vor avea loc miercuri, pe Arena Nationala. Meciul de fotbal se va disputa intre echipele Steaua Bucuresti si Pandurii Targu Jiu, incepand cu ora 20.

Iohannis, inainte de plecarea la Summit-ul de la Riga: Sper sa existe mesaje de incurajare pentru R. Moldova, Georgia si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis se va afla joi si vineri la Riga, in Letonia, unde va participa la summitul Parteneriatului Estic. Conform programului oficial, Iohannis va participa, joi seara, la dineul de lucru oferit de presedintele Letoniei si se va intalni cu presedintele PPE, Joseph Daul.

Mizele summitului de la Riga. Ce asteapta Moldova de la reuniunea la nivel inalt

Summitul Parteneriatul Estic de la Riga este primul dupa Vilnius care a marcat izbucnirea Euromaidanului ucrainean. Si de aceasta data, atentia va fi indreptata prea putin catre moldoveni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )