Libnet.ro
UNICEF

11:15

Summitul de la Riga: UE promite 200 de milioane de euro pentru Moldova, Ucraina si Georgia

Adevărul Adevărul,
Summitul de la Riga: UE promite 200 de milioane de euro pentru Moldova, Ucraina si Georgia

Comisarul european pentru politica de vecinatate si negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, a anuntat joi, 21 mai, o noua investitie de 200 de milioane de euro pe care Comisia o va face pentru intreprinderile mici si mijlocii din Republica Moldova, Ucraina si Georgia. continuă pe Adevărul

Guvernul norvegian ofera 1,4 milioane euro pentru colectarea selectiva a deseurilor in Romania

Guvernul norvegian, prin Granturile Norvegiene, a co-finantat cu 1,4 milioane de euro un proiect de colectare a deseurilor reciclabile de la populatia din Romania, implementat de Total Waste Management, a carui valoare se ridica la 4 milioane de euro, mentioneaza un comunicat transmis redactiei.

Romania va primi 31,8 milioane euro pentru programe privind forta de munca in randul tinerilor

Secretarul de stat pentru afaceri europene in MAE, George Ciamba, a participat, azi la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale CAG), unde au fost aprobate modificari privind pre-finantarea pentru programele operationale referitoare la ocuparea fortei de munca in randul tinerilor, urmand ca Romania sa primeasca, in noua varianta, 31,8 milioane de euro fata de 1,6 milioane de euro in varianta anterioara.

A inceput Summitul de la Riga. Nicolae Timofti conduce delegatia Republicii Moldova

In capitala Letoniei, Riga, a inceput astazi Sumiitul Parteneriatului Estic. Delegatia Republicii Moldova este condusa de catre presedintele Nicolae Timofti.

CNADNR: Studiu de Fezabilitate de 5 milioane de euro pentru o autostrada construita dupa 2023

CNADNR a semnat miercuri un contract de 5,1 milioane de euro pentru revizuirea unui Studiu de Fezabilitate al Autostrazii ce va lega Targu Mures de Iasi, informeaza stiripesurse. ro. Contractul pentru refacerea.

Valoarea tranzactiilor investitionale in Romania a depasit 700 milioane euro in 2014

Crosspoint Imobiliare precizeaza ca valoarea tranzactiilor investitionale in Romania a depasit, in anul 2014, suma de 700 de milioane de euro, pentru prima data dupa 2008, arata un comunicat transmis redactiei.

VIG a avut profit de 1,8 milioane euro in Romania, in primul trimestru

Vienna Insurance Group transmite ca masurile de restructurare din tara noastra dau rezultate si au condus la inregistrarea unui profit inainte de impozitare) de 1,8 milioane euro.

Intermedieri de 300 milioane euro si un nou lider de piata

Potrivit estimarilor INSURANCE Profile realizate in baza datelor financiare transmise de 56 de societati de intermediere in asigurari, la finalul lunii martie 2015, piata de brokeraj in asigurari din Romania s-a apropiat de valoarea de 300 milioane euro 1,3 miliarde lei), echivalentul a circa 58% din totalul pietei de asigurari.

Leasingul auto a crescut in primul trimestru cu 14%, la 277 milioane euro

Piata de leasing auto a consemnat in primul trimestru o crestere de 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 277,08 milioane euro, cel mai dinamic fiind segmentul vehiculelor comerciale, in special cele grele, a declarat luni directorul general.

Femeia care a santajat-o pe presedinta iCCJ, Livia Stanciu, cerandu-i 20.000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a fost achitata

Femeia care a santajat-o pe presedinta iCCJ, Livia Stanciu, cerandu-i 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, trimisa in judecata la data de 1 iulie 2014, a fost achitata.

Probleme la licitatiile de 2 miliarde de euro pentru reabilitarea Coridorului IV feroviar: Alstom amenita cu contestatii si sustine ca CFR le-a respins oferta dupa ce ar fi modificat netransparent locatia de depunere

Pe 18 si 19 mai au fost termenele de depunere a ofertelor la licitatiile de circa 2 miliarde de euro pentru lucrarile de modernizare a Coridorului IV feroviar de la km 614 aproape de Arad) si pana la Simeria cca 140 km). Licitatiile au fost demarate inca de anul trecut, dar au fost ba suspendate, ba anulate din cauza unor erori in documentaria de atribuire. Dupa un an pierdut si amanari peste amanari, problemele nu par a se fi terminat. Alstom, una dintre companiile interesate de licitatie, a precizat pentru HotNews. ro ca i s-a respins oficial oferta, sub pretext ca aceasta ar fi fost intarziata, desi locatia de depunere a acesteia a fost discretionar si netransparent modificata de catre CFR.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )