Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romania va primi 31,8 milioane euro pentru programe privind forta de munca in randul tinerilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania va primi 31,8 milioane euro pentru programe privind forta de munca in randul tinerilor

Secretarul de stat pentru afaceri europene in MAE, George Ciamba, a participat, azi la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale CAG), unde au fost aprobate modificari privind pre-finantarea pentru programele operationale referitoare la ocuparea fortei de munca in randul tinerilor, urmand ca Romania sa primeasca, in noua varianta, 31,8 milioane de euro fata de 1,6 milioane de euro in varianta anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

Intermedieri de 300 milioane euro si un nou lider de piata

Potrivit estimarilor INSURANCE Profile realizate in baza datelor financiare transmise de 56 de societati de intermediere in asigurari, la finalul lunii martie 2015, piata de brokeraj in asigurari din Romania s-a apropiat de valoarea de 300 milioane euro 1,3 miliarde lei), echivalentul a circa 58% din totalul pietei de asigurari.

CNADNR plateste 39 de milioane de euro pentru a termina autostrada Bucuresti - Ploiesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) cauta constructor pentru ciotul de 3,3 kilometri dintre Soseaua Petricani si Centura Capitalei si pentru cele doua noduri rutiere, cu Centura Bucuresti, respectiv nodul de la Moara Vlasiei, proiecte care vor intregi autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti. Statul pune la bataie 172,92 de milioane de lei 38,9 de milioane de euro), iar licitatia va avea loc pe 1 iulie.

Leasingul auto a crescut in primul trimestru cu 14%, la 277 milioane euro

Piata de leasing auto a consemnat in primul trimestru o crestere de 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 277,08 milioane euro, cel mai dinamic fiind segmentul vehiculelor comerciale, in special cele grele, a declarat luni directorul general.

Lichidator: 60% din firmele romanesti cu active peste 1,5 milioane euro, in fata insolventei iminente sau in dificultate

Mai mult de jumatate dintre companiile cu active de peste 1,5 milioane de euro, prezente in economia romaneasca, sunt in insolventa iminenta sau in dificultate, a declarat, marti, seful unei case de insolventa. Vorbim aici de multe companii mici si medii din Romania, a precizat Directorul general al CITR Group, Andrei Cionca, citat de Agerpres.

UPDATE Termenul de lansare a fost amanat/Linii de finantare pentru cercetare-inovare in valoare de 560 milioane euro

UPDATE In urma sesizarii EurActiv. ro, Autoritatea pentru Cercetare Stiintifica si Inovare a publicat o erata prin care termenul de lansare a fost amanat cu o luna/ Sapte linii de finantare din Programului Operational Competitivitate 2014-2020 au fost anuntate discret numai pe site-ulwww. research. ro, depunerea proiectelor fiind anuntata initial pentru 27 mai.

Investitii de 70 milioane euro in stadioanele de la Craiova si Targu-Jiu

Contractele de executie pentru doua stadioane au fost semnate, ieri la Targu Jiu si Craiova, in prezenta ministrului demisionar al dezvoltarii regionale si administratiei publice, Liviu Dragnea, si a premierului Victor Ponta, arata un comunicat remis redactiei.

Victor Ponta si Liviu Dragnea au primit bucati de gazon de pe Oblemenco la semnarea contractului de 50 mil. euro pentru noul stadion

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, prezenti sambata pe Stadionul Ion Oblemenco, la semnarea contractului pentru realizarea unui nou complex sportiv la Craiova, au primit de la primarul Lia Olguta Vasilescu cate o bucata de gazon de pe arena care a facut istorie in fotbalul romanesc si care de aproape o saptamana se afla in proces de demolare, informeaza Agerpres.

Placa pe cladirea cabinetului de avocatura care a oferit 120.000 de euro pentru marca Steaua: Aici traieste si lucreaza marele mogul si avocat Vlad Nichita, salvatorul clubului...

Pe cladirea cabinetului de avocatura din Ploiesti care a facut o oferta de 120. 000 de euro Ministerului Apararii pentru achizitionarea marcii Steaua a fost montata o placa cu mesajul Aici traieste si lucreaza marele mogul si avocat Vlad Nichita, salvatorul clubului Steaua Bucuresti, potrivit unei fotografii trimise redactiei de un cititor HotNews. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )