Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ei sunt cei mai dotati actori de la Hollywood!

ADPM ADPM,
Ei sunt cei mai dotati actori de la Hollywood!

In caz ca v-ati astepta ca primele locuri ale unui top cu cei mai dotati actori de la Hollywood sa fie ocupate de Brad Pitt, Leonardo DiCaprio sau George Clooney, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa! Din contra, pe prima pozitie se claseaza Liam Neeson, urmat indeaproape de Michael Fassbender si Colin Farrell. continuă pe ADPM

Cariera la cei mai mari angajatori? Uite ce joburi gasesti in companiile cu mii de angajati

Daca esti atras de mediile corporatiste cu mii sau chiar zeci de mii de colegi, poti lua in considerare sa lucrezi la companiile din tara. Wall-Street. ro iti arata ce joburi gasesti la cei mai mari angajatori romani.

FOTO Cum a ajuns o cladire emblematica pentru Braila locuinta unuia dintre cei mai puternici armatori de pe Dunare

De cand traficul rutier si feroviar au facut inutile cursele de pasageri pe Dunare, fosta Gara Fluviala a Brailei si-a pierdut utilitatea pentru care a fost construita. Cladirea a incetat efectiv sa mai functioneze ca si statie pentru calatori in urma cu 25 de ani, iar pentru o perioada a intrat intr-un declin accentuat. in ultima vreme, insa, si-a redobandit frumusetea, datorita unuia dintre cei mai potenti oameni de afaceri din Braila.

Ramas bun, Domn Profesor. Medicul Ioan Baier, unul din cei mai cunoscuti ortopezi sibieni, a murit

Unul din cei mai cunoscuti ortopezi sibieni a murit duminica, in urma unui stop cardio-respirator. Lasa in urma oameni care l-au iubit, l-au respectat si i-au apreciat munca, lacrimi si foarte multe amintiri frumoase in sufletele celor care l-au cunoscut.

Ramas bun, Domnule Profesor! Medicul Ioan Baier, unul din cei mai cunoscuti ortopezi sibieni, a murit

Unul dintre cei mai cunoscuti ortopezi sibieni a murit duminica, in urma unui stop cardio-respirator. Lasa in urma oameni care l-au iubit, l-au respectat si i-au apreciat munca, lacrimi si foarte multe amintiri frumoase in sufletele celor care l-au cunoscut.

Cornu este comuna prahoveana care primeste cei mai multi bani de la ministerul condus de Liviu Dragnea

Jumatate din banii alocati prin programul Modernizarea satului romanesc in Prahova vor ajunge in comuna Cornu, acolo unde mai marii PSD au case de vacanta. Astfel, 12,3 milioane de lei vor fi investiti in.

Cei mai mari fildesi de mamut din Balcani. Povestea vestigiilor vechi de 10.000 de ani care au uimit lumea stiintifica

Un mic muzeu de arheologie din orasul botosanean Saveni ascunde cel mai mare fildes de mamut din sud-estul Europei, descoperit acum 40 de ani in satul Ripiceni. Atunci, arheologii au scos la lumina 10 astfel de fildesi, dintre care a fost conservat in totalitate doar cel aflat la Saveni.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )