Libnet.ro
UNICEF

00:07

Suntem, din nou, pe ultimul loc. Romania, codasa la absorbtia fondurilor europene

Antena3 Antena3,
Suntem, din nou, pe ultimul loc. Romania, codasa la absorbtia fondurilor europene

Romania se situa pe ultimul loc in Uniunea Europeana la absorbtia fondurilor europene, la sfarsitul anului 2012, potrivit unui studiu KPMG efectuat in 10 tari din Europa Centrala si de Est ECE). Desi. continuă pe Antena3

Tara noastra, pe ultimul loc in UE la absorbtia fondurilor europene in 2012

Desi rata de contractare a fondurilor structurale in tara noastra se apropie de media inregistrata la nivelul statelor membre, Romania se situeaza, din nou, pe ultimul loc in Uniunea Europeana UE) in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene la finalul anului 2012, se arata intr-un comunicat de presa conform unui studiu KPMG efectuat in 10 tari din Europa Centrala si de Est.

Raport KPMG: Romania, pe ultimul loc la atragerea fondurilor UE, intre statele central-est europene. Lectii pentru urmatorul cadru financiar

Rata media a platilor pe proiecte cu fonduri europene, pentru cele 10 noi state membre din zona central-est europeana s-a ridicat la 44%, pe perioada 2007-2012, arata un raport publicat luni, 13 mai de catre KPMG. Romania se afla pe ultimul loc, cu 12%. Cea mai buna performanta o inregistreaza Estonia si Lituania, cu o rata a platilor de 59%. Tot pe ultimul loc si la rata de contractare - 70%, fata de 83% cat este media in cele zece tari analizate. Raportul traseaza cateva concluzii folositoare pentru urmatoarea perioada de programare, 2014-2020.

Porsche, data din nou in judecata

Compania Porsche Automobil Holding a fost data din nou in judecata, in Germania, de 25 de fonduri de hedging, pentru despagubiri de 1,4 miliarde de euro, relateaza Bloomberg.

Carlos Sacalul este judecat din nou la Paris pentru patru atentate comise in Franta.

Revolutionarul de profesie Carlos, un simbol timp de 20 de ani al terorismului, este judecat din nou, luni, la un tribunal din Paris, pentru patru atentate soldate cu 11 morti si aproape 150 de raniti, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Fostul inamic numarul unu cu fata rotunda si mustata scurta se va afla singur in boxa pe parcursul procesului prevazut sa se desfasoare pana la 26 iunie in fata unei Curti cu juri speciale din Paris, alcatuita din magistrati specializati in judecarea actelor .

Nicio noutate. Romania, codasa la Fair-Play. Tarile nordice au primit inca un loc in Liga Europa

Primele trei pozitii din clasamentul UEFA Fair-Play, bazat pe toate meciurile din competitiile europene, la nivel de tari si echipe de club, pe parcursul unui an, aduc cate un loc in plus in Liga Europa. Si, aproape in fiecare an, aceste locuri ajung in tarile nordice.

Dragomir vrea din nou jandarmi pe stadioane

Incidentele de la ultimul derby Dinamo-Steaua l-au determinat pe Dumitru Dragomir, presedintele LPF, sa afirme ca doreste revenirea jandarmilor in interiorul stadioanelor de fotbal.

Mama a trei copii a facut gestul extrem. A baut o sticla de spirt, cand a aflat ca este insarcinata din nou

Saracia si lipsa de educatie au impins o femeie din Neamt la un gest extrem. Aceasta avea trei copii si tocmai ce aflase ca este insarcinata. Pentru a scapa de sarcina, a baut o sticla de spirt medicinal.

Nastase, din nou in fata instantei, in dosarul Zambaccian: Sunt absolut convins ca va fi reconfirmata achitarea si in acest dosar

Adrian Nastase nu a scapat inca de procese. Fostul premier a ajuns la instanta suprema unde se judeca un nou termen in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase a declarat ca spera la o clarificare a.

Rasismul a lovit din nou fotbalul italian

Derby-ul dintre AC Milan si AS Roma, disputat duminica seara, a fost intrerupt pret de doua minute in debutul reprizei secunde din cauza suporterilor din capitala Italiei.

George Soros loveste din nou: 60 de milioane de dolari in doar 36 de ore

Zvonurile potrivit carora miliardarul britanic de origine maghiara speculeaza o posibila depreciere a dolarului australian AUD) s-au intensificat in aceasta saptamana, dupa ce un investitor misterios a plasat ordine de vanzare in valoare de 1 miliard de dolari prin intermediul a 3 companii de brokeraj din Hong Kong si Singapore. Dealerii australieni presupun ca George Soros, prin intermediul fondului sau de investitii Soros Fund Management, a pariat pe reducerea surprinzatoare a dobanzii de referinta, ceea ce s-a si intamplat la scurt timp.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )