Libnet.ro
UNICEF

21:00

Carlos Sacalul este judecat din nou la Paris pentru patru atentate comise in Franta.

România Liberă România Liberă,
Carlos Sacalul este judecat din nou la Paris pentru patru atentate comise in Franta.

Revolutionarul de profesie Carlos, un simbol timp de 20 de ani al terorismului, este judecat din nou, luni, la un tribunal din Paris, pentru patru atentate soldate cu 11 morti si aproape 150 de raniti, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Fostul inamic numarul unu cu fata rotunda si mustata scurta se va afla singur in boxa pe parcursul procesului prevazut sa se desfasoare pana la 26 iunie in fata unei Curti cu juri speciale din Paris, alcatuita din magistrati specializati in judecarea actelor . continuă pe România Liberă

Carlos Sacalul este judecat din nou la Paris pentru patru atentate comise in Franta

Revolutionarul de profesie Carlos, un simbol timp de 20 de ani al terorismului, este judecat din nou, luni, la un tribunal din Paris, pentru patru atentate soldate cu 11 morti si aproape 150 de raniti, relateaza AFP.

Mama a trei copii a facut gestul extrem. A baut o sticla de spirt, cand a aflat ca este insarcinata din nou

Saracia si lipsa de educatie au impins o femeie din Neamt la un gest extrem. Aceasta avea trei copii si tocmai ce aflase ca este insarcinata. Pentru a scapa de sarcina, a baut o sticla de spirt medicinal.

Carlos Sacalul revine in atentie. El face apel la sentinta care-l condamna la inchisoare pe viata

Teroristul nascut in Venezuela, Ilich Ramirez Sanchez, cunoscut sub numele de Carlos Sacalul, a fost readus in fata unui tribunal din Paris, acolo unde i se judeca un apel formulat impotriva unei sentinte din.

Cercetatorii americani au creat un nou test pentru detectarea anticorpilor HIV

Un nou test pentru identificarea anticorpilor HIV a fost creat de cercetatorii americani, informeaza Science Daily. Oamenii de stiinta spun ca aceasta reusita ar putea accelera cercetarile stiintifice pe.

Porsche, data din nou in judecata

Compania Porsche Automobil Holding a fost data din nou in judecata, in Germania, de 25 de fonduri de hedging, pentru despagubiri de 1,4 miliarde de euro, relateaza Bloomberg.

De neratat la TIFF 2013: filmul care spune povestea sotiei lui Carlos Sacalul

Povesti emotionante, portrete incitante si viziuni cat se poate de originale vor regasi din plin cinefilii in doua dintre sectiunile traditionale ale Festivalului International de Film Transilvania 31 mai - 9 iunie, Cluj): Ce se intampla, documentarule?/ Whats Up Doc? si Focus.

Politic Show:Ideile lui Victor Ponta privind confiscarea averilor ilicite criticate din nou de liberali: Capitalism cu masuri de stanga nu se poate; Catalin Predoiu: Iau in calcul posibilitatea de a intra in politica; Cezar Preda: Nici Antonescu, nici Pon

Adrian Nastase:Guvernul se bate cu incapatanarea realitatii de a nu raspunde rapid unor asteptari sociale uriase. Fostul premier Adrian Nastase este de parere ca actualul Guvern nu tine pasul cu realitatea si nu raspunde. Geoana: Functia de comisar european ar trebui sa revina PSD in 2014. Senatorul PSD Mircea Geoana spune ca social-democratii ar fi indreptatiti sa preia functia Romaniei de comisar european, in 2014. Geoana crede ca tara noastra ar trebui sa tinteasca.

Un nou test pentru detectarea anticorpilor HIV, creat de cercetatorii americani

Virusologii americani au creat un nou test care permite identificarea anticorpilor HIV, virusul care declanseaza SIDA, in sangele persoanelor infectate, informeaza AFP. Acesti anticorpi care.

Un nou test pentru detectarea anticorpilor HIV, creat de cercetatorii americani.

Virusologii americani au creat un nou test care permite identificarea anticorpilor HIV, virusul care declanseaza SIDA, in sangele persoanelor infectate, o reusita despre care se spune ca ar putea accelera cercetarile stiintifice initiate pentru obtinerea unui vaccin eficient, potrivit Mediafax. Acesti anticorpi care neutralizeaza HIV virusul imunodeficientei umane) sunt capabili sa impiedice infectarea organismului cu majoritatea tulpinilor acestui virus, afirma autorii acestui studiu, care a .

Beyonce, din nou insarcinata?

In luna ianuarie 2012, devenea mama pentru prima data, dar recunostea ca nu vrea sa se opreasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )