Libnet.ro
UNICEF

16:01

SUPLIMENT VRANCART DIN 2016 SI PANA IN A DOUA PARTE A LUNII FEBRURIE 2020 Crestere de 36,7% pentru actiunile Vrancart

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT VRANCART DIN 2016 SI PANA IN A DOUA PARTE A LUNII FEBRURIE 2020 Crestere de 36,7% pentru actiunile Vrancart

Dragos Mesaros, Goldring: Lichiditatea mai redusa a titlurilor si lipsa unui trend de cresterea a profitului reprezinta cauze pentru care actiunile Vrancart au avut o performanta sub cea a indicilor * Scadere de 21,3% a cotatiei VNC, de la prabusirile pietei cauzate de panica declansata de epidemia de coronavirus Actiunile producatorului de hartie, carton si ambalaje Vrancart Adjud VNC) au fost caracterizate, in ultimii mai bine de patru ani, de doua perioade relativ distincte, respectiv un trend ascendent clar, cu panta abrupta, desfasurat pana in prima parte a anului 2017, ce a culminat cu un maxim de 0,209 lei, urmat de o faza de consolidare cu volatilitate ridicata, ce ulterior s-a transformat intr-o tendinta descendenta care se deruleaza si in prezent. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT VRANCART IONEL CIUCIOI, DIRECTOR GENERAL AL VRANCART: Estimam o crestere cu peste 30% a capacitatii de productie in urmatorii doi sau trei ani

Peste 40 de milioane de euro, investiti in ultimii sase ani de Vrancart pentru retehnologizarea si modernizarea capacitatilor de productie * Cu o capacitate de peste 140. 000 de tone inregistrata anul trecut, Vrancart este cel mai mare colector de deseuri din hartie la nivel national * Vrancart detine integral societatea Rompaper Brasov, care este unul dintre cei mai mari jucatori din tara noastra pe piata de servetele de masa si faciale Reporter: Care este situatia actuala a companiei, dupa un an dominat de modificari multiple privind legislatia fiscala din tara noastra? Ionel Ciucioi: in 2019, desi a fost un an dificil din punct de vedere al modificarilor legislative, dar mai ales al cresterii competiei si a lipsei de forta de munca calificata pe piata, si a incetiniriistagnarii productiei industriale, Vrancart, a continuat procesul de dezvoltare si eficientizare a activitatilor, ceea ce a permis societatii sa obtina rezultate foarte bune comparativ cu conditiile de piata si in concordanta cu previziunile facute.

SUPLIMENT VRANCART Parcursul actiunii Vrancart la BVB

SC Vrancart SA Adjud a luat fiinta in anul 1977, sub denumirea de Combinatul de Celuloza si Hartie Vrancea, denumire ce a fost schimbata in anul 1992 in Vrancart.

SUPLIMENT VRANCART Vrancart SA in cifre

Vrancart SA s-a infiintat in 1977 pentru fabricarea cartonului si a hartiei. Firma a fost corporatizata in 1991 si in prezent este specializata in productia cartonului ondulat in 2, 3 si 5 straturi, in hartie pentru carton ondulat si hartie igienico-sanitara. Vrancart S. Adjud este unul dintre cei mai importanti reciclatori de deseuri pe baza de fibre celulozice din Romania.

SUPLIMENT DIGI COMMUNICATIONS DUPA O TRAIECTORIE DESCENDENTA DE DOI ANI Actiunile DIGI - pe o tendinta de crestere, din a doua parte a lui 2019

Radu Dascalescu, Tradeville: Inversarea trendului titlurilor DIGI s-a produs in conditiile acapararii unei cote de piata tot mai mari, cumulata cu pretul scazut al actiunilor si o situatie financiara foarte solida a companiei * Alin Brendea, Prime Transaction: Refinantarea unor datorii in conditii net mai avantajoase si programul de rascumparari de actiuni au contribuit la trendul de crestere a titlurilor DIGI * Implicarea societatii in implementarea noii tehnologii 5G ofera un vector de dezvoltare semnificativ, tinand cont de potentialul acesteia de a asigura cresterea veniturilor companiei, spune Alin Brendea * Scadere de 13,7% a cotatiei DIGI, de la intensificarea angoasei investitorilor privind impactul epidemiei de coronavirus asupra economiei Actiunile Digi Communications DIGI), compania mama a RCS and RDS, au cunoscut, de la listarea din luna mai a anului 2017 si pana in prezent, doua mari perioade distincte, respectiv o tendinta descendenta clara ce s-a derulat pana in vara anului trecut pentru ca, ulterior, cotatia operatorului de telecomunicatii sa se inscrie pe un trend ascendent care, acum, este amenintat de caderile generalizate din pietele internationale, aparute in contextul extinderii epidemiei de coronavirus, ce afecteaza si titlurile de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Coronavirus: Fata unei bucurestence infectate a fost la o scoala din Capitala pana ieri

Libertatea a intrat in posesia unui document prin care Scoala Gimanziala nr. 56 din Capitala anunta ca fiica unei femei infectate cu coronavirus, care invata la clasa IC, a fost la scoala pana ieri, iar femeia n-a anuntat ca este suspecta ori ca a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )