Libnet.ro
UNICEF

17:30

Supravietuitor din Colectiv, despre spitalele din Romania: Este genocid ceea ce se intampla acolo!

Antena3 Antena3,
Supravietuitor din Colectiv, despre spitalele din Romania: Este genocid ceea ce se intampla acolo!

Bassistul trupei Up to Eleven, Liviu Popescu, vorbeste intr-un interviu acordat jurnalistei Diana Seceleanu despre cum a fost infectat cu bacilul Piocianic in spitalele din Romania,. continuă pe Antena3

Marturia unuia dintre supravietuitorii din Colectiv: Oamenii responsabili de situatia grava din spitale ar trebui executati, este genocid (FOTO)

Liviu Popescu este unul dintre supravietuitorii tragicului incendiu din clubul Colectiv. Tanarul, in varsta de 29 de ani se poate declara un om norocos ca a scapat de traumele pricinuite.

Mama barmanitei Alexis Matache face dezvaluiri cutremuratoare la sase luni de la tragedia din Colectiv: De ce a trebuit sa moara atatia copii tineri si frumosi, as vrea sa se schimbe ceva

Tragedia din Colectiv a lasat urme adanci in sufletul oricarui om, cu atat mai mult a familiilor indoliate. Cristina Matache, mama barmanitei Alexis Matache, care si-a pierdut viata.

Andrei Galut cere despagubiri de doua milioane de euro pentru prejudiciul suferit in urma incendiului din Colectiv: Solistul trupei Goodbye to Gravity s-a constituit parte civila in dosarul in care Piedone este acuzat de abuz in serviciu

Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, s-a constituit parte civila in dosarul in care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone este acuzat de abuz in serviciu.

Egiptologul Miron Cih972;, ultimul din specializarea sa in Romania

Un important eveniment editorial s-a derulat in spatiul academic al Universitatii din Bucuresti: lansarea volumului Introducere in studiul limbii medio-egiptene, semnat de reputatul egiptolog, Miron Cih972;. in prezenta unei audiente numeroase, mai multi vorbitori au semnalat valoarea lucrarii in spatiul cercetarii stiintifice, precum si conditiile grafice deosebite in care acest volum a vazut lumina tiparului [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )