Libnet.ro
UNICEF

18:00

Surpriza la frontiera cu Ungaria. Ce au descoperit politistii in timpul unui control

Adevărul Adevărul,
Surpriza la frontiera cu Ungaria. Ce au descoperit politistii in timpul unui control

Opt cetateni din Irak si Siria, printre care un copil de sapte luni, au fost depistati cand intentionau sa iasa ilegal din tara noastra, la granita cu Ungaria, in urma unei actiuni de cooperare romano-maghiare. continuă pe Adevărul

Scafandru de lupta de la Fortele Navale, ranit in timpul unui exercitiu. A cazut de la inaltime pe fregata Regele Ferdinand

Un scafandru de lupta a fost ranit, joi, 21 septembrie, in timpul unui exercitiu efectuat in largul Marii Negre. El a cazut de la inaltime pe cand cobora in rapel, din elicopter, pe puntea fregatei Regele Ferdinand.

Un militar roman, ranit in timpul unui exercitiu de antrenament in Marea Neagra

Un militar roman a fost ranit, joi, in timp ce incerca sa coboare dintr-un elicopter, pe o franghie, in timpul unui exercitiu la Marea Neagra. Potrivit surselor oficiale, militarul s-a dezechilibrat si a cazut.

Un militar s-a accidentat in timpul unui exercitiu pe fregata Regele Ferdinand

Un militar a fost ranit in timpul unui exercitiu in care era implicata fregata Regele Ferdinand si un elicopter.

Militar din cadrul Fortelor Navale, ranit in timpul unui exercitiu

Un scafandru de lupta din Fortele Navale Romane s-a accidentat astazi prin cadere, pe timpul executarii unor antrenamente de insertie prin procedeul fast rope coborare in rapel), executat intr-un raion maritim, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Apararii Nationale MApN), trimis Redactiei.

Un scafandru al fortelor Navale s-a accidentat in timpul unui antrenament de coborare in rapel

Un scafandru de lupta din Fortele Navale Romane s-a accident, joi, dupa ce a cazut in timpul unor antrenamente de coborare in rapel, executate intr-un raion maritim, informeaza Ministerul Apararii Nationale. Militarul, constient si in stare labila, a fost preluat de un elicopter si transportat la spital pentur investigatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2963 seconds )