Libnet.ro
UNICEF

22:00

Surprize mari in Liga Campionilor. Atletico se impune in derby-ul serii

Antena3 Antena3,
Surprize mari in Liga Campionilor. Atletico se impune in derby-ul serii

Goluri multe si suprize in aceasta seara, in partidele din Champions League. Rezultatele meciurilor de miercuri, 28 septembrie: Grupa A Arsenal - Basel 2-0 T. Walcott min. 7, min. 26) Ludo. continuă pe Antena3

Programul meciurilor de miercuri in Liga Campionilor

Vedeti mai jos programul meciurilor de miercuri in Liga Campionilor. Se joaca in Grupele A-D, iar capul de afis al serii este meciul dintre Atletico Madrid si Bayern Munchen. La fel de tari sunt si partidele Celtic-Manchester City sau Monchengladbach-Barcelona.

Real Madrid a remizat, 2-2, pe terenul Borussiei Dortmund, in derby-ul serii in Champions League. Care sunt celelalte rezultate din etapa a doua din UCL (FOTO)

Borussia Dortmund si Real Madrid au remizat, marti seara, in derby-ul etapei a doua din Champions League. Dupa ce au condus pana in minutul 87, madrilenii au fost egalati pe final de joc,.

Leicester City merge ceas in Liga Campionilor

Tavalita serios in ultima etapa din Premier League pe Old Traffod de Manchester United, campioana Angliei Leicester City are punctaj maxim in Liga Campionilor.

Rezultatele meciurilor de marti din Liga Campionilor

Marti seara de la 21:45 au fost programate primele opt meciuri ale etapei a 2-a din Liga Campionilor.

Va continua ploaia de goluri in Liga Campionilor?

Cifrele primei etape din Liga Campionilor au fost adunate la un loc de agentia de pariuri online Betano. com. Iata-le mai jos pe cele mai interesante. Aici gasesti si toate cotele din Liga Campionilor, oferite de Betano.

Programul meciurilor de marti din Liga Campionilor

Marti seara de la 21:45 sunt programate primele opt meciuri ale etapei a 2-a din Liga Campionilor.

Liga Campionilor, handbal masculin: Dinamo, egalata la ultima faza a meciului (32-32 cu TTH Holstebro)

Campioana Romaniei la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, a remizat duminica, in deplasare, cu formatia daneza TTH Holstebro, scor 32-32 16-16), la debutul sau in Liga Campionilor. Dinamo a fost egalata in ultima secunda a partidei, dupa ce a primit gol din aruncare de la 7 metri.

Rezultatele meciurilor de miercuri in Liga Campionilor

Vedeti mai jos rezultatele meciurilor de miercuri in Liga Campionilor, seara in care a cazut recordul de invincibilitate al celor de la Manchester City in acest sezon.

Dortmund - Real Madrid, duel de foc in Liga Campionilor, diseara, de la ora 21.45

Capul de afis al zilei de azi in Liga Campionilor este fara indoiala partida dintre Borussia Dortmund si Real Madrid, favoritele grupei F.

Dinamo, egalata dramatic in ultima secunda in Liga Campionilor la handbal masculin

Dinmao a revenit in Liga Campionilor la handbal masculin dupa 11 ani de absenta, dar a avut un ghinion incredibil la primul meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )