Libnet.ro
UNICEF

10:30

Surse CNN: Donald Trump a ordonat demiterea directorului Secret Service

Hotnews Hotnews,
 Surse CNN: Donald Trump a ordonat demiterea directorului Secret Service

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a ordonat demiterea directorului Serviciului de protectie si paza a demnitarilor Secret Service, Randolph Alles, afirma surse politice de la Washington citate de CNN. continuă pe Hotnews

CNN: Donald Trump a ordonat demiterea directorului Secret Service / Randolph Alles va fi inlocuit incepand din luna mai de James Murray

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a ordonat demiterea directorului Serviciului de protectie si paza a demnitarilor Secret Service, Randolph Alles, afirma surse politice de la Washington citate de CNN. UPDATE: Randolph Alles, directorul Serviciului de protectie si paza a demnitarilor Secret Service, va fi inlocuit cu agentul James Murray, a anuntat Casa Alba, .

Donald Trump a decis inlocuirea directorului Secret Service, Randolph Alles, cu James Murray

UPDATE Presedintele american Donald Trump a decis sa-l inlocuiasca pe Randolph Alles, directorul Serviciului de protectie si paza a demnitarilor Secret Service, cu agentul James Murray, a anuntat Casa Alba, potrivit Mediafax care citeaza Bloomberg.

Donald Trump a cerut demiterea directorului Serviciului Secret

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut demiterea directorului Serviciului Secret. inlocuitorul va preua functia din luna mai. Trump i-a dat dispozitii sefului de personal al Casei Albe, Mick Mul.

Donald Trump a cerut demiterea directorul Serviciului Secret

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut demiterea directorului Serviciului Secret. inlocuitorul va preua functia din luna mai. Trump i-a dat dispozitii sefului de personal al Casei Albe, Mick Mul.

DONALD TRUMP: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt ''pline '', a declarat presedintele american, Donald Trump, ieri, in Calexico.

VIDEO Actiune fara precedent a SUA: Donald Trump catalogheaza, oficial, Garda Revolutionara a Iranului drept organizatie terorista

Presedintele american Donald Trump a numit, oficial, luni, Garda Revolutionara IRGC), elita Armatei iraniene, drept organizatie terorista, un pas fara precedent, care intensifica tensiunile din Orientul Mijlociu.

Donald Trump anunta inlocuirea secretarului pentru Securitate Interna

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat, ieri, plecarea secretarului pentru Securitate Interna, Kirstjen Nielsen, care s-a aflat in prima linie pentru a apara controversata politica de imigratie a liderului de la Casa Alba, relateaza AFP.

Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt 'pline', a declarat presedintele american, Donald Trump, vineri, in Calexico, un mic oras din California situat la granita cu Mexicul, unde s-a deplasat pentru a-si transmite in cea mai simpla maniera mesajul contra imigratiei ilegale, scrie Agerpres, citand AFP.

Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt pline

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt 039;039;pline039;039;, a declarat presedintele american, Donald Trump, vineri, in Calexico, un mic oras din California situat la granita cu Mexicul, unde s-a deplasat pentru a-si transmite in cea mai.

Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt pline, a declarat presedintele american, Donald Trump, vineri, in Calexico, un mic oras din California situat la granita cu Mexicul, unde s-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )