Libnet.ro
UNICEF

15:15

Surse: Felicitari ELECTORALE ale fostului ministru Valerian Vreme, distribuite de Posta Romana

Antena3 Antena3,
Surse: Felicitari ELECTORALE ale fostului ministru Valerian Vreme, distribuite de Posta Romana

Un numar de 14. 280 de felicitari de Craciun, destinate electorilor lui Valerian Vreme din judetul Bacau, au fost distribuite de Posta Romana, informatia fiind prezenta in dosarul in care fostul secretar de. continuă pe Antena3

Numele fostului ministru Valerian Vreme apare in dosarul Posta. DNA: Felicitarile ministrului catre alegatori, trimise gratis

Numele lui Valerian Vreme, fost ministru al Comunicatiilor, apare in dosarul Posta in care a fost retinut, in cursul zilei de luni si un fost secretar de stat din minister, informeaza B1 TV, citand surse din.

Fost secretar de stat in MSI, Constantin Fecioru, retinut de DNA

ACTUALIZARE 20:03 Felicitari electorale ale fostului ministru Valerian Vreme, distribuite de Posta Romana Un numar de 14. 280 de felicitari de Craciun, destinate electorilor lui Valerian Vreme din judetul Bacau, au fost distribuite de Posta Romana, informatia fiind prezenta in dosarul in care fostul secretar de stat Constantin Fecioru a fost retinut.

Fostul secretar de stat Constantin Fecioru si un fost director al Postei Romane, retinuti

ACTUALIZARE 21:30 Procurorii DNA i-au retinut pentru 24 de ore pe fostul secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale Constantin Fecioru si pe Mioara Pribescu, la data faptelor director executiv al Directiei economice din Companiei Nationale Posta Romana SA CNPR), un alt fost director, Nicolae Constantin Olimpiu, fiind pus sub control judiciar pentru 60 de zile. * Felicitari electorale ale fostului ministru Valerian Vreme, distribuite de Posta Romana .

Departamentul de Stat publica o serie de emailuri controversate ale fostului secretar de stat Hillary Clinton

Departamentul de stat american a facut publice vineri emailurile din contul personal al fostului secretar de stat Hillary Clinton, si, in ciuda asteptarilor, documentle nu par sa contina informatii revelatii care ar putea afecta puternic negativ sansele fostei prime doamne de a castiga cursa pentru Casa Alba din 2016, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )