Libnet.ro
UNICEF

08:45

SURSE: Numele Elenei Udrea apare in dosarul sefei DIICOT

Antena3 Antena3,
SURSE: Numele Elenei Udrea apare in dosarul sefei DIICOT

Sefa DIICOT, Alina Bica se afla in arestul Politiei Capitalei, acuzata de abuz in serviciu. CSM nu doreste insa ca Bica sa ramana dupa gratii in urmatoarele 30 de zile, asa ca a dat aviz favorabil doar. continuă pe Antena3

Dosarul sefei DIICOT a ajuns la ICCJ. Kovesi: Alina Bica poate fi ARESTATA PREVENTIV

Update 15. 43 - Dosarul Alinei Bica a ajuns la ICCJ, dosar in care sefa DIICOT este acuzata de abuz in serviciu. in urmatoarele ore, Alina Bica si ceilalti inculpati vor fi adusi in fata instantei.

Deputatul PDL Catalin Teodorescu este urmarit penal in dosarul sefei DIICOT, Alina Bica

Inca un parlamentar este urmarit penal in dosarul sefei DIICOT, Alina Bica, transmite B1 TV. Este vorba despre deputatul PDL, Catalin Teodorescu, care a facut parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea.

Antena 3 a atacat in instanta amenda venita de la CNA pentru acuzatiile nefondate aduse de Dan Diaconescu lui Klaus Iohannis si Elenei Udrea

Antena 3 a atacat in instanta amenda primita de la Consiliului National al Audiovizualului CNA) dupa dezbaterea de la Sinteza Zilei, in care Dan Diaconescu a adus acuzatii Elenei Udrea si lui Klaus Iohannis, fara a proba cele spuse. Dosarul este in asteptarea unui termen de judecata.

Tunurile imobiliare date de Gheorghe Stelian, apropiatul Elenei Udrea. Cum s-a imbogatit din imobiliare

Gheorghe Stelian este cunoscut pentru tunurile imobiliare de pe urma carora si-a marit averea cu zeci de milioane de euro. in cele mai multe cazuri, omul de casa al Elenei Udrea a cumparat drepturi litigioase la.

Subiectiv. Omul de casa al Elenei Udrea, Gheorghe Stelian, audiat la DNA

Gheorghe Stelian, cunoscut pentru afacerile sale cu Elena Udrea, este audiat la DNA alaturi de sefa DIICOT Alina Bica. Bica ar fi facut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi aprobat, in 2011, despagubirea.

UPDATE. Dezbateri furtunoase la CSM in legatura cu avizul de retinere a sefei DIICOT, Alina Bica, ceruta de DNA

Potrivit unor surse, procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, ar fi fost astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Dosarul Alina Bica: Deputatul Marko Attila, urmarit penal; Gheorghe Stelian, sub control judiciar

Deputatul UDMR Marko Attila este urmarit penal pentru abuz in serviciu in dosarul sefei DIICOT Alina Bica, expertul evaluator Emil Nutiu, acuzat de aceeasi infractiune, a fost retinut, iar omul de afaceri Gheorghe Stelian este cercetat sub control.

Reactia lui Traian Basescu dupa retinerea sefei DIICOT, Alina Bica

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu privire la cazul de coruptie in care este implicata sefa DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu este mai presus de lege.

Aviz favorabil al CSM pentru ARESTAREA la domiciliu a sefei DIICOT. Alina Bica, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, a fost audiata la DNA , joi seara, dupa ce a fost ridicata din trafic de catre procurorii anticoruptie si dusa la sediul institutiei. Bica a fost audiata dupa ce ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )