Libnet.ro
UNICEF

01:05

PE SURSE: Una dintre cele mai mari companii din Transilvania, implicata in reteaua de evaziune fiscala luata in vizor de DIICOT?

Adevărul Adevărul,
PE SURSE: Una dintre cele mai mari companii din Transilvania, implicata in reteaua de evaziune fiscala luata in vizor de DIICOT?

166 de perchezitii au avut loc in aceasta dimineata in Bucuresti si in alte 26 de judete din tara, precum si la locuintele si sediile a 112 societati comerciale. Vizata ar fi o retea specializata in evaziune fiscala. Printre companiile unde au ajuns astazi procurorii DIICOT s-a numarat si Comelf. continuă pe Adevărul

Guvernul s-a convocat de urgenta pentru a aproba inceperea negocierilor cu una dintre cele mai mari banci din regiune

Membrii Cabinetului de Ministri al Republicii Moldova s-au intrunit luni dimineata in regim de urgenta intr-o sedinta pentru a aproba cateva hotariri care trebuie trimise Legislativului spre adoptare pana la incheierea sesiunii primavara-vara.

Cele mai mari banci din Grecia vor depune oferte pentru preluarea Hellenic Postbank

Reprezentantii Eurobank Ergasias, Alpha Bank, Bancii Nationale a Greciei, si Piraeus Bank au anuntat ca vor urma sa depuna oferte seperate pentru preluarea bancii de stat Hellenic Postbank, relateaza Bloomberg.

Televiziunea lui Oprah Winfrey a ajuns la cele mai mari audiente de la lansarea din 2011

Oprah Winfrey Network OWN), reteaua de televiziune detinuta de vedeta americana Oprah Winfrey si Discovery Communications, a inregistrat in trimestrul al doilea din 2013 cele mai mari audiente de la lansarea sa, in ianuarie 2011, scrie Mediafax .

Scutul antiracheta a ramas una din cele mai mari probleme ale Rusiei. Vezi declaratia facuta de un oficial rus

Sistemul american de aparare antiracheta ramane si in prezent o problema nesolutionata in relatiile dintre Rusia si Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord /NATO/, a declarat marti ministrul de externe.

GolinHarris a castigat contul AFI Europe Romania, dezvoltatorul mall-ului din Cotroceni si de la Ploiesti

GolinHarris, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice de pe piata romaneasca, a castigat contul AFI Europe Romania, dezvoltatorul si administratorul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti, compania urmand sa.

Ai fost iubit - unul dintre cele mai populare servicii de pe internet s-a inchis

Candva unul dintre cele mai populare servicii de pe internet, Altavista a fost inchis de actualul sau proprietar, Yahoo. in momentul de fata, daca accesam Altavista. com vom fi redirectionati catre Yahoo.

Incredibil! Unul dintre cele mai slabe licee din judetul Botosani a obtinut o promovabilitate de 100%

In judetul Botosani, cea mai buna promovabilitate s-a inregistrat la Liceul Tehnologic de Cooperatie Botosani, unde doi candidati au reusit sa obtina o medie de trecere.

Frantuzoaica Marion Bartoli a castigat Wimbledonul, primul ei turneu de top

Marion Bartoli a furnizat una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului, reusind sa castige turneul de Wimbledon.

Declaratia facuta de unul din cei mai mari oameni din Romania, care arata GRAVITATEA situatiei in care ne aflam

Totul in aceasta lume este ciclic. Iar daca ar fi sa pornim de la spusele inteleptului Solomon:Nu este nimic nou sub Soare, tot ce a fost va mai fi vom ajunge la aceeasi concluzie. Repetitivitatea.

Cele mai ciudate case din lume

Locuintele conventionale sunt de-a dreptul plictisitoare in comparatie cu o serie de constructii inedite, realizate din cele mai bizare combinatii de materiale. Pneuri uzate, sticle de plastic, piese Lego sau navete de bere, sunt numai cateva exemple de materie prima.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )