Libnet.ro
UNICEF

20:15

SURVIVOR 2021. Povestea de dragoste dintre Catalin Morosanu si sotia lui: Ne-am cunoscut in tren. Ea avea 16 ani

Adevărul Adevărul,
SURVIVOR 2021. Povestea de dragoste dintre Catalin Morosanu si sotia lui: Ne-am cunoscut in tren. Ea avea 16 ani

Catalin Morosanu, unul dintre cei 12 Faimosi de la Survivor Romania, reality-show difuzat de joi pana duminica, la Kanal D, are o cariera sportiva impresionanta, avand in palmares zeci de titluri in K1, dar este si un familist convins. Faimosul a povestit, inainte de a se aventura in Republica Dominicana, cum a debutat povestea de dragoste dintre el si cea care avea sa ii devina, mai tarziu, sotie. continuă pe Adevărul

Catalin Morosanu a sarit la Roxana Nemes si Alexandra Stan. Cui i-a bagat mana in gat la Survivor Romania 2021 VIDEO

Fanii emisiunii Survivor au avut parte de o scena mai putin obisnuita in cadrul emisiunii. Femeile si barbatii concurenti la Survivor au facut doua tabere diferite. Din cauza situatiei tensionate, Catalin Morosanu a sarit la Roxana Nemes. Scena in care Morosanu a sarit la Roxana Nemes si o alta concurenta Tensiunea acumulata ii face pe .

Cat dureaza Survivor 2021 Peste cat timp vom afla castigatorul emisiunii

Reality show-ul Survivor Romania, de la Kanal D, a ajuns deja la cel de-al doilea sezon. Acesta a debutat pe data de 9 ianuarie 2021. Survivor Romania este varianta romaneasca a Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Iata cat dureaza Survivor 2021. Cat dureaza Survivor 2021. Cand se va termina sezonul .

SURVIVOR 2021. Majda a lesinat in bratele medicilor: Nu mai vad!. Concurenta propusa la eliminare

Majda de la Survior a inceput sa se simta rau in timpul jocului pentru imunitate. Iata ca stresul, lipsa hranei, dar si soarele arzator din Republica Dominicana si-au pus amprenta asupra starii ei de sanatate, iar aceasta a lesinat in bratele medicilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )