Libnet.ro
UNICEF

15:45

Suspectul in cazul crimei din cartierul Garii din Baia Mare ramane internat la Spitalul Sighetu Marmatiei

Adevărul Adevărul,
Suspectul in cazul crimei din cartierul Garii din Baia Mare ramane internat la Spitalul Sighetu Marmatiei

Presupusul autor al crimei din cartierul Garii din Baia Mare ramane in continuare internat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei. Expertiza medico-legala psihiatrica poate fi efectuata doar dupa data de 11 martie, deoarece psihologul care trebuie sa faca parte din comisia de expertiza se afla in concediu pana la acea data. continuă pe Adevărul

A fost prins suspectul de crima din Baia Mare. Un barbat si o femeie au fost injunghiati in cartierul Garii

Presupusul autor al crimei din cartierul Garii din Baia Mare a fost identificat de catre anchetatori. Barbatul, in varsta de 41 de ani, a fost internat la Spitalul municipal Sighetu Marmatiei, in vederea efectuarii expertizei medico-legale psihiatrice.

Suspectul crimei din Baia Mare a fost prins

Suspectul crimei care a socat oamenii din Baia Mare a fost prins de politisti! Barbatul banuit de dublul asasinat, in urma caruia un barbat si iubita lui au pierit, are 41 de ani si este un om fara.

Detalii tulburatoare ale crimei din Baia Mare. La o zi dupa ce-a implinit 14 ani, si-a gasit parintii intr-o balta de sange

Amanunte tulburatoare ies la iveala in cazul crimei de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. intoarsa de la scoala, o adolescenta de 14 ani si-a gasit parintii intinsi pe podea si plini de sange.

Cazul crimei conjugale din Baia Mare. Anchetatorii spera ca femeia care si-ar fi ucis sotul sa isi revina din coma pentru a reface firul evenimentelor

Anchetatorii care investigheaza crima conjugala petrecuta pe strada Petre Dulfu din Baia Mare au o misiune dificila. Pentru a putea pune cap la cap sirul evenimentelor, acestia trebuie sa o audieze pe sotia barbatului ucis, doar ca femeia se afla in cotinuare in coma, internata la Terapie Intensiva.

Trei oameni au fost ucisi la Baia Mare dupa un scenariu identic in interval de cateva ore. Politia a decretat alerta de gradul zero pentru prinderea asasinului

Doi barbati si o femeie au fost gasiti morti la Baia Mare in dimineata zilei de luni, 4 martie. Politistii spun ca au fost ucisi prin injunghiere, dupa un scenariu identic.

Trei oameni au fost ucisi la Baia Mare in interval de cateva ore. Politia a decretat alerta de gradul zero

Doi barbati si o femeie au fost gasiti morti la Baia Mare in dimineata zilei de luni, 4 martie. Politistii nu stiu inca daca este vreo legatura intre cazuri.

Casa primarului din Baia Mare a fost sparta

Persoane necunoscute au intrat in casa primarului din Baia Mare, Catalin Chereches. Desi operatiunea a durat cateva ore, din casa nu s-a furat nimic. Pare ca persoanele erau specializate deoarece au decuplat.

Baia Mare, oras sub teroare. Trei persoane au fost ucise in casele lor, iar o a patra este in coma

Incidente socantein Baia Mare, luni dimineata. Un barbat a fost ucis, iar sotia acestuia se afla in coma la spital. intr-o alta parte a orasului, intr-o locuinta, au fost gasiti fara viata un.

Rasturnare de situatie in cazul invatatorului din Iasi, acuzat ca a corectat gresit lucrarea unui elev. Care ar fi fost, de fapt, cerinta exercitiului

Reprezentantii Uniunii Sindicatelor Libere din invatamantul Preuniversitar Iasi USLIP) au postat pe pagina lor de Facebook un comunicat al parintilor elevilor de clasa a II-a in care ii iau apararea.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, reactie in cazul invatatorului din Iasi care a corectat gresit lucrarea unui copil

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat marti ca invatatorul din Iasi, care a corectat scrisul corect al unui copil, va fi trimis intr-un program de evaluare, iar directorul scolii va avea rolul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )