Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suspiciuni privind manifestatia de la Palatul Cotroceni: Protestatari, adusi cu microbuzele (VIDEO)

B1 B1,
Suspiciuni privind manifestatia de la Palatul Cotroceni: Protestatari, adusi cu microbuzele (VIDEO)

Aproximativ 2. 000 de oameni, sustinatori ai guvernului Grindeanu, au protestat marti seara in fata Palatului Cotroceni. Unii dintre acestia au fost vazuti coborand din micribuze cu numere de. continuă pe B1

Aproximativ 2.500 de oameni au protestat la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 22:46 Protestul de la Palatul Cotroceni, unde au participat aproximativ 2. 500 de oameni care au cerut demisia presedintelui Klaus Iohannis, pe care l-au numit tradator de tara si au sustinut Guvernul Grindeanu, s-a incheiat dupa sapte ore. *ACTUALIZARE 17:10 Aproximativ 1. 000 de oameni protesteaza la Palatul Cotroceni, acestia cerand demisia presedintelui, transmite Digi24. *ACTUALIZARE 16:40 Aproximativ 500 de presoane protesteaza la Palatul Cotroceni, transmite Digi24. *ACTUALIZARE 15:43 Peste 200 de oameni protesteaza impotriva presedintelui Klaus Iohannis, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 14:34 Liviu Dragnea: PSD nu organizeaza astazi niciun miting sau manifestatie publica ------ Peste 30 de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni, intr-un miting pentru sprijinirea Guvernului Grindeanu.

Aproximativ 1.000 de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 17:10 Aproximativ 1. 000 de oameni protesteaza la Palatul Cotroceni, acestia cerand demisia presedintelui, transmite Digi24. *ACTUALIZARE 16:40 Aproximativ 500 de presoane protesteaza la Palatul Cotroceni, transmite Digi24. *ACTUALIZARE 15:43 Peste 200 de oameni protesteaza impotriva presedintelui Klaus Iohannis, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 14:34 Liviu Dragnea: PSD nu organizeaza astazi niciun miting sau manifestatie publica ------ Peste 30 de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni, intr-un miting pentru sprijinirea Guvernului Grindeanu.

VIDEO Circa 4.000 de persoane au protestat la Palatul Cotroceni, cerand demisia presedintelui Iohannis: DNA fara cucuveaua

Circa 4. 000 de oameni, la momentul de varf al mitingului, s-au adunat pentru a doua zi consecutiv la Palatul Cotroceni pentru a protesta impotriva presedintelui Klaus Iohannis, caruia i-au cerut demisia. Majoritatea protestatarilor erau oameni in varsta si pensionari.

Floricica Dansatoarea care are multi fani a devenit virala in mediul online: Numeroase parodii au fost create dupa interviul din timpul contramitingului de la Palatul Cotroceni (VIDEO)

O femeie care s-a prezentat drept Floricica Dansatoarea care are multi fani a dat o declaratie presei din timpul contramitingului de la Palatul Cotroceni impotriva presedintelui Iohannis care a.

Peste 1.000 de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni. Circulatia rutiera este blocata

Peste 1. 000 de persoane protesteaza, la ora teansmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni si scandeaza Jos Iohannis, Grindeanu, nu te lasa, noi suntem de partea ta, PNL si USR aceeasi mizerie, Vrem guvern.

UPDATE VIDEO Circa o mie de persoane au protestat la Palatul Cotroceni - Iesi afara, javra ordinara!/ Digi24: Trei lideri PSD sunt implicati in contramanifestatie / Dragnea se disociaza: Partidul nu organizeaza azi niciun miting

Circa o mie de persoane, majoritatea in varsta, au protestat vineri langa Palatul Cotroceni, ei scandand impotriva presedintelui Klaus Iohannis si in favoarea Guvernului, relateaza Digi24. Potrivit unor informatii obtinute de Digi, protestul ar fi fost stabilit si organizat de trei lideri PSD - Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu.

Peste 30 de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 14:34 Liviu Dragnea: PSD nu organizeaza astazi niciun miting sau manifestatie publica Partidul Social Democrat PSD) nu organizeaza astazi niciun miting sau manifestatie publica, iar mesajele de mobilizare aparute pe retelele de socializare nu sunt din partea partidului, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook. ------ Peste 30 de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni, intr-un miting pentru sprijinirea Guvernului Grindeanu.

FOTO. Diferenta intre Piata Victoriei dupa 280.000 de protestatari si Palatul Cotroceni, dupa 2500 de protestatari

Duminica seara, la ora 22. 00, ultimii sustinatori PSD au plecat spre case de la Cotroceni, spunandu-si unii altora ca se vor vedea si in serile urmatoare tot in fata Palatului Cotroceni. In urma lor au ramas aruncate pancartele pe care le-au sustinut.

Interviul care a devenit viral dupa mitingul de la Palatul Cotroceni: Floricica Dansatoarea, care are multi fani, doreste sa-i transmita un mesaj presedintelui Iohannis (VIDEO)

In timp ce in Piata Victoriei, peste 200. 000 de oameni protestau impotriva guvernului, un contramiting a avut loc in fata Palatului Cotroceni, unde persoanele care sustin masurile guvernului.

Miting anti-Iohannis: aproape 1.000 de oameni protesteaza la Palatul Cotroceni: Sorin, nu uita, tara e de partea ta!

Aproape 1. 000 de oameni, majoritatea persoane in varsta, protesteaza, la ora 20. 00, in fata Palatului Cotroceni, in semn de sustinere a Guvernului Grindeanu. Oamenii cer demisia lui Klaus Iohannis, dupa sustinerea pe care presedintele a aratat-o manifestatiilor de strada care au avut loc in ultimele zile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )