Libnet.ro
UNICEF

01:05

O suta de masini, implicate intr-un accident pe o autostrada din SUA

Antena3 Antena3,
O suta de masini, implicate intr-un accident pe o autostrada din SUA

Aproape 100 de masini au fost implicate intr-un carambol pe o autostrada din statul american Pennsylvania. 17 persoane au fost ranite in urma impactului, au anuntat serviciile de urgenta din zona. continuă pe Antena3

Peste O SUTA de persoane au murit intr-un accident aviatic in Algeria

Cel putin 103 oameni au murit, dupa ce un avion cargo militar s-a prabusit in nord-estul Algeriei, informeaza MEDIAFAX. Se pare ca unul dintre motoarele aeronavei ar fi luat foc. Avionul s-a prabusit intr-o.

Presedintele CSM, judecatorul Adrian Bordea, implicat intr-un accident rutier

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, si judecatorul Alexandru Serban, si el membru al Consiliului, au fost implicati, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier usor produs in Buzau, in urma caruia nimeni nu a fost ranit.

Presedintele CSM si un membru al Consiliului au fost implicati intr-un accident rutier in Buzau

Adrian Brodea, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM) si Alexandru Serban, membru al Consiliului, au fost implicati, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier usor produs in Buzau,.

Presedintele CSM, Adrian Bordea, implicat intr-un accident rutier

Presedintele CSM, Adrian Bordea, si judecatorul Alexandru Serban, membru al Consiliului, au fost implicati, intr-un accident rutier usor produs in Buzau, informeaza Mediafax. Autoturismul in care se aflau.

Presedintele CSM, implicat intr-un accident rutier in Buzau.

Presedintele CSM, Adrian Bordea, si judecatorul Alexandru Serban, membru al Consiliului, au fost implicati, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier usor produs in Buzau, informeaza Mediafax. Cei doi, care se intorceau de la bilantul Curtii de Apel Iasi, mergeau spre Craiova, pentru a participa si la bilantul instantei omoloage din acest oras. Accidentul a avut loc in municipiul Buzau, unde autoturismul in care se aflau judecatorii a derapat si a intrat intr-o bordura. In urma .

Trei persoane ranite intr-un accident pe strada Traian Vuia din Suceava, dupa ce o masina a derapat pe polei

Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident produs pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava. Soferul unui autoturism Audi a pierdut controlul volanului din cauza poleiului si s-a izbit intr-o duba parcata pe trotuar.

VIDEO Trei persoane ranite intr-un accident pe strada Traian Vuia din Suceava, dupa ce o masina a derapat pe polei

Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident produs pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava. Soferul unui autoturism Audi a pierdut controlul volanului din cauza poleiului si s-a izbit intr-o duba parcata pe trotuar.

Masina vicepresedintelui Parlamentului a fost implicata intr-un accident rutier

Automobilul cu numde marca Skoda implicat aseara intr-un accident rutier, in cartierul Telecentru din Chisinau este masina de serviciu a vicepresedintelui Parlamentului, Oleg Bodrug.

Complicatii in cazul trupului fostului fotbalist de la Steaua, care a decedat intr-un accident rutier

Dupa ce Maicon Pereira de Oliveira, fost fotbalist la Steaua si la Sahtior Donetk, a murit intr-un accident rutier in weekendul trecut, apropiatii acestuia au intampinat dificultati suplimentare.

Imagini spectaculoase surprinse pe o autostrada din Marea Britanie

Imagini spectaculoase au fost surprinse pe o autostrada din Marea Britanie. Un sofer a fost filmat in timp ce conducea in sens gresit pe autostrada. Soferul nu avea nici luminile de intalnire sau avariile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )