Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sute de persoane au protestat la Paris fata de o posibila interventie militara in Siria

Antena3 Antena3,
Sute de persoane au protestat la Paris fata de o posibila interventie militara in Siria

Mai multe sute de persoane din randul pacifistilor, militantilor de stanga pro-Assad si kurzilor s-au adunat, joi seara, la Paris, pentru a protesta fata de o eventuala actiune militara occidentala in Siria,. continuă pe Antena3

Ponta, despre o posibila interventie militara in Siria: Romania va fi solidara

Romania va fi solidara, ca intotdeauna, cu alianta tarilor democratice in ceea ce priveste o eventuala interventie militara in Siria, deciziile urmand sa fie luate la nivel european, la NATO si in.

SUA: Posibila interventie militara in Siria a determinat o crestere record a pretului la petrol

Cotatiile petrolului au crescut marti pe piata new-yorkeza la cea mai ridicata valoare din ultimele 18 luni, pe fondul temerilor ca o eventuala interventie militara internationala in Siria ar putea sa perturbe productia si transportul de titei din Orientul Mijlociu.

Israel si Irak se pregatesc inainte de posibila interventie militara ocidentala in Siria si de extinderea conflictului

Armata israeliana continua miercuri sa se pregateasca de eventualitatea unei interventii militare straine in Siria, care s-ar putea extinde la frontiera de nord a Israelului, in timp ce premierul irakian Nuri.

Basescu, despre o posibila interventie militara in Siria: Ne vom pozitiona dupa ce vom afla rezultatul inspectiei ONU

Pozitia Romaniei in privinta unei posibile interventii militare internationale in Siria va fi comunicata dupa aflarea rezultatului inspectiei ONU, a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei.

Armata israeliana se pregateste de o posibila interventie militara straina in Siria

Armata israeliana se pregateste in continuare de o posibila interventie militara straina in Siria, care s-ar putea extinde la frontiera de nord a Israelului, informeaza AFP. Statele Unite si Marea.

Londra pregateste planurile de interventie pentru o posibila actiune militara in Siria

Londra pregateste planuri pentru interventie militara ca raspuns la atacul cu arme chimice din Siria, anunta Downing Street, citat de BBC. Premierul britanic ar putea chema parlamentarii din vacanta, dupa ce se va intoarce la resedinta oficiala marti dupa-amiaza.

Opozitia siriana: O interventie militara occidentala este o problema de zile.

O interventie militara occidentala impotriva pozitiilor regimului Bashar al-Assad este o problema de zile, a declarat, marti, un membru al opozitiei siriene, conform Mediafax. Nu exista un moment precis, deoarece este vorba despre o problema militara, dar se vorbeste despre o interventie internationala iminenta impotriva regimului. Este o problema de zile, nu de saptamani, a declarat Ahmad Ramadan, membru al Comitetului politic din cadrul Coalitiei opozitiei cu sediul in Turcia. Citeste .

CRIZA SIRIA. Londra pregateste planurile pentru o posibila actiune militara.

Marea Britanie pregateste planurile pentru o posibila actiune militara in Siria, a anuntat marti Downing Street, relateaza AFP, conform Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Marea Britanie: Putem efectua o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj la ONU

Britanicii au anuntat ca pot efectua o o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU. Interventia va putea fi realizata in virtutea dreptului de.

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara ...

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, in virtutea dreptului de interventie umanitara, a afirmat joi un purtator de cuvant al Downing Street, conform Mediafax. Pozitia guvernului cu privire la legalitatea oricarui tip de actiune indica in mod clar faptul ca, in cazul in care interventia din cadrul Consiliului de Securitate al ONU este blocata, Marea Britanie va fi in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )