Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de valceni au fost legitimati si amendati in urma unei razii organizate de IPJ Valcea

Adevărul Adevărul,
Sute de valceni au fost legitimati si amendati in urma unei razii organizate de IPJ Valcea

Peste 250 de cetateni au avut de-a face cu politia miercuri. Mai bine de un sfert dintre acestia au fost amendati pentru diverse motive printre care refuzul de legitimare si tulburarea ordinii si linistii publice. Politistii valceni au aplicat amenzi in valoare totala de 11 750 lei. continuă pe Adevărul

Harghita: O suta de case si anexe gospodaresti au fost inundate in urma unei ploi torentiale

O suta de case si anexe gospodaresti din Harghita au fost inundate, miercuri, in urma unei ploi torentiale, potrivit Mediafax. Pe decursul ploii, care a durat circa o ora,c antitatea de precipatii a depasit 90.

Sute de case din Harghita, inundate in urma unei ploi torentiale.

O suta de case si anexe gospodaresti din localitatea Capalnita, judetul Harghita, au fost inundate, miercuri, in urma unei ploi torentiale, transmite Mediafax. Seful Centrului operational de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Harghita, Ovidiu Dudu, a declarat ca miercuri dupa-amiaza a plouat torential in muntii din apropierea comunei Capalnita, cantitatea de precipatii depasind 90 de litri pe metrul patrat, intr-o ora. Potrivit sursei citate, din cauza torentelor de pe versanti .

O suta de case si anexe gospodaresti din Harghita, inundate in urma unei ploi torentiale

O suta de case si anexe gospodaresti din localitatea Capalnita, judetul Harghita, au fost inundate, miercuri, in urma unei ploi torentiale, informeaza Mediafax. Seful Centrului operational.

Politistii Directiei Transporturi au dat 900 de amenzi in urma unei actiuni organizate in trenuri si statii CFR

Peste 900 de amenzi au fost date, de vineri pana duminica, de catre politistii Directiei Transporturi, in urma unei actiuni organizate, la nivel national, in trenuri si statii CFR, potrivit unui comunicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )