Libnet.ro
UNICEF

15:30

T3ch in 3: Sambata, la ora 12.00, pe Prima TV, distrugem miturile Pastelui si prezentam gadgetul care va salva barbatii

Adevărul Adevărul,
T3ch in 3: Sambata, la ora 12.00, pe Prima TV, distrugem miturile Pastelui si prezentam gadgetul care va salva barbatii

Sambata, de la ora 12. 00 ,va invitam pe Prima TV la T3ch in 3, emisiunea care imbina umorul, tehnologia si relaxarea. Saptamana aceasta avem o editie deloc ortodoxa de Paste in care daramam mituri, dar ne jucam si cu cele mai interesante gadgeturi. continuă pe Adevărul

Cod Galben de vant puternic pentru cinci judete din Muntenia, pana la ora 12,00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru arii extinse din judetul Teleorman, sudul judetelor Arges si Dambovita, vestul judetului Ialomita, dar si pentru sudul si estul judetului Buzau, valabila pana la ora 12,00.

T3ch in 3, sambata la 12 pe Prima TV - distrugem miturile Pastelui si prezentam gadgetul care va salva barbatii

Sambata de la ora 12. 00 va invitam pe Prima TV la T3ch in 3, emisiunea care imbina umorul, tehnologia si relaxarea. Saptamana aceasta avem o editie deloc ortodoxa de paste in care daramam mituri, dar ne jucam si cu cele mai interesante gadgeturi.

B1 TV va transmite in direct, sambata, de la ora 23:00, slujba de inviere de la Biserica Sfanta Treime

B1 TV va transmite, sambata seara, cu incepere de la ora 23:00, slujba de inviere. Slujba va fi transmisa de la Biserica bucuresteana Sfanta Treime din strada Sebastian si va putea fi urmarita atat.

Noul cod de etica propus de Ministerul Educatiei. Cine are nevoie de morala in invatamantul preuniversitar? Dezbatere Adevarul Live, de la ora 12.00

Profesorii nu vor mai avea voie sa ceara sau sa accepte cadouri, bani sau servicii si nici sa faca meditatii cu elevii de la clasele lor. Asa prevede proiectul Codului Etic pentru invatamantul preuniversitar, aflat in curs de finalizare la Ministerul Educatiei. Aflati care sunt normele de conduita pe care trebuie sa le respecte dascalii la Adevarul Live, de la ora 12.

Concert PIAN de PASTE cu GABRIEL DAIA Duminica, 20 APRILIE, ora 19:00

Pentru ziua de Paste, incepand cu orele 19:00, The Barrel ti-a pregatit un eveniment muzical special, pe care nu trebuie sa-l ratezi! O seara de duminica chic, incarcata de sentiment si emotie, o atmosfera cosmopolita, cu muzica live moderna, coveruri actuale interpretate la pian de Gabriel Daia.

Franta loveste in The Guardian: Nu, nu este ilegal ca angajatii sa raspunda la mail dupa ora 18.00

Franta neaga informatia publicata de ziarul The Guardian potrivit caruia angajatii francezi ar fi obligati prin lege sa inchida telefoanele si sa nu raspunda la mail-uri dupa ora 18. Nu, in Franta nu este ilegal ca angajatii sa raspunda la.

Presedintele Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni. Declaratiile presedintelui, LIVE, pe Antena 3 si www. antena3. roVom reveni cu amanunte.

Cod galben de inundatii pe rauri din 12 judete

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe rauri din sapte judete si au prelungit de joi pana sambata, la ora 18. 00, avertizarea pentru rauri din alte cinci judete, unde se pot produce cresteri de debite si niveluri, care ar putea duce la depasirea cotelor de atentie.

We Singing Colors, o trupa altfel, la Adevarul Live de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, invitati la Adevarul Live sunt We Singing Colors, trupa indie formata din Andrei Hategan The Amsterdams), Roxana Niculae si Vlad Ionescu. infiintata in 2010, trupa si-a lansat noul album, Made of wool, made of heavy metal, saptamana trecuta in Energiea. Cum s-au cunoscut si ce ne-au pregatit in noul album aflam chiar de la ei, la ora 14. 00, intr-o emisiune moderata de Sabrina Valeriu.

Adevarul Live, ora 12.00: De ce Steaua - Astra, din finala Cupei Romaniei, este un duel dezechilibrat?

Jurnalistii sportivi Iulian Anghel si Alexandru Stefan vor vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre finala Cupei Romaniei. in ultimul act al competitiei se vor intalni Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti, pe 23 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )