Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, in urma probelor de vineri

B1 B1,
Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, in urma probelor de vineri

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, in urma probelor ce s-au desfasurat vineri: 1. Germania 7 aur) 2 argint) 1 bronz) 10 total) 2. Elvetia 5 1 1 7 3. Canada 4 5 2 11 4. continuă pe B1

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, in urma probelor de joi

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, dupa probele care s-au desfasurat joi: 1. Germania 7 aur) 2 argint) 1 bronz) 10 total) 2. Canada 4 4 2 10 3. Norvegia 4 3 6 13 4. Olanda 4 3 5 12.

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna, in urma probelor de miercuri

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, in urma probelor care s-au desfasurat miercuri: 1. Germania 6 aur) 1 argint) 1 bronz) 8 total) 2. Canada 4 4 2 10 3. Norvegia 4 3 5 12 4. Olanda.

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna, in urma probelor de marti

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, dupa probele ce au avut loc marti: 1. Norvegia 4 aur) 3 argint) 4 bronz) 11 total) 2. Canada 4 3 2 9 3. Germania 4 1 0 5 4. Olanda 3 2 3 8 5.

Eva Tofalvi, un nou rezultat notabil la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci

Eva Tofalvi a ocupat locul 26 din 56 de participante in proba de urmarire, pe distanta de zece kilometri, la Jocurile Olimpice de iarna. in urma cu doua zile, Eva obtinea cea mai buna clasare a unui sportiv roman la Soci.

FOTO 10 imagini spectaculoase de la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Jocurile Olimpice de la Soci continua cu ziua a patra, in care apar mai multi romani la start. Printre ei, si Eva Tofalvi. Pana la aflarea rezultatelor, o colectie de imagini spectaculoase de la Jocurile Olimpice.

Camelia Potec, impresionata de Jocurile Olimpice de la Soci

Delegatia romana de la Jocurile Olimpice de Iarna, care se desfasoara la Soci intre 7 si 23 februarie, a fost sustinuta in primele zile si de fosta campioana olimpica la natatie, Camelia Potec.

Jocurile Olimpice de la Soci: Un voluntar a fost lovit de un bob si are fracturi la picioare

Un voluntar la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci a fost victima unui accident la un atrenament de bob si are fracturi la ambele picioare, informeaza AFP. Voluntarul, care se ocupa de intretinerea pistei de la.

Jocurile Olimpice: Cornel Puchianu, locul 60 la biatlon. Campion olimpic, francezul Martin Fourcade

Sportivul roman Cornel Puchianu a ocupat, joi, locul 60 in proba de biatlon 20 kilometri individual, care a fost castigata de francezul Martin Fourcade, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, potrivit.

Jocurile Olimpice: Sportiva chineza Jianrou Li, campioana olimpica la short-track

Sportiva chineza Jianrou Li a castigat, joi, medalia de aur in proba de 500 de metri din cadrul concursului feminin de short-track de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza site-ul oficial al.

FOTOGALERIE Imaginile zilei la Jocurile Olimpice de la Soci

Jocurile Olimpice de la Soci au ajuns la ziua a patra de intreceri. Marti vor fi decernate opt titluri olimpice. Intra in material pentru vedea cele mai interesante imagini ale zilei din Rusia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )