Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna, in urma probelor de miercuri

B1 B1,
Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna, in urma probelor de miercuri

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, in urma probelor care s-au desfasurat miercuri: 1. Germania 6 aur) 1 argint) 1 bronz) 8 total) 2. Canada 4 4 2 10 3. Norvegia 4 3 5 12 4. Olanda. continuă pe B1

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna, in urma probelor de marti

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, dupa probele ce au avut loc marti: 1. Norvegia 4 aur) 3 argint) 4 bronz) 11 total) 2. Canada 4 3 2 9 3. Germania 4 1 0 5 4. Olanda 3 2 3 8 5.

Eva Tofalvi, un nou rezultat notabil la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci

Eva Tofalvi a ocupat locul 26 din 56 de participante in proba de urmarire, pe distanta de zece kilometri, la Jocurile Olimpice de iarna. in urma cu doua zile, Eva obtinea cea mai buna clasare a unui sportiv roman la Soci.

FOTO 10 imagini spectaculoase de la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Jocurile Olimpice de la Soci continua cu ziua a patra, in care apar mai multi romani la start. Printre ei, si Eva Tofalvi. Pana la aflarea rezultatelor, o colectie de imagini spectaculoase de la Jocurile Olimpice.

Antreuri rusesti pentru o seara cu tema Jocurile Olimpice de iarna

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci au debutat joi seara, iar timp de doua saptamani serile in fata televizorului vor fi alocate evenimentului sportiv. Iata cateva gustari rusesti care pot fi servite cu aceasta ocazie.

Tablourile medaliilor la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, dupa probele ce au avut loc luni, potrivit Mediafax. Canada 3 aur) 3 argint) 1 bronz) 7 total) 2. Olanda 3 2 2 7 3. Norvegia 2 1 4 7 4.

JO 2014 de la Soci: Tabloul medaliilor, dupa probele de luni

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, dupa probele ce au avut loc luni: 1. Canada 3 aur) 3 argint) 1 bronz) 7 total) 2. Olanda 3 2 2 7 3. Norvegia 2 1 4 7 4.

Top zece lucruri utile despre Jocurile Olimpice de la Soci

Rusia gazduieste pentru prima oara Jocurile Olimpice de Iarna, intre 7 si 23 februarie, fiinde cea mai scumpa din istorie. Pe rusi ii costa aproape 51 de miliarde de dolari, departe de estimarea initiala de 12 miliarde dolari anuntata de Vladimir Putin si de sase ori mai mare decat costurile JO de Iarna de la Vancouver din 2010.

Evgeni Plushenko , medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sochi si un nou record istoric!

Evgeni Plushenko, cel mai premiat si apreciat patinator rus si unul dintre cei mai iubiti sportivi ai lumii, a obtinut duminica seara medalia de aur la proba de patinaj artistic pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi, devenind astfel primul patinator din istoria moderna a sportului castigator a patru titluri consecutive la Jocurile Olimpice, un adevarat record istoric in competitiile sportive de gen!.

Lacrimi de mama: cum a ratat Eva Tofalvi o clasare intre primele cinci la Jocurile Olimpice de la Soci

Incurajata de mama si de fratele ei din tribune, portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna a avut parte de o cursa dramatica in care a ratat la mustata cea mai buna performanta din cariera.

Jocurile Olimpice: Valentin Cretu, locul 29 la sanie. Felix Loch campion olimpic

Sportivul roman Valentin Cretu a ocupat, duminica, locul 29 in proba individuala de sanie de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, campion olimpic devenind germanul Felix Loch, informeaza site-ul oficial al.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )