Libnet.ro
UNICEF

09:30

Antreuri rusesti pentru o seara cu tema Jocurile Olimpice de iarna

Adevărul Adevărul,
Antreuri rusesti pentru o seara cu tema Jocurile Olimpice de iarna

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci au debutat joi seara, iar timp de doua saptamani serile in fata televizorului vor fi alocate evenimentului sportiv. Iata cateva gustari rusesti care pot fi servite cu aceasta ocazie. continuă pe Adevărul

NASA, cu ochii pe Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Nu sunt dese ocaziile in care Jocurile Olimpice de Iarna au vedere la mare, insa lucrurile s-au schimbat anul acesta cand gazda evenimentul este statiune rusa Soci, de pe malul Marii Negre. Soci este cel mai cald oras care a gazduit, pana acum, Jocurile de Iarna, eveniment care se desfasoara intre 7-23 februarie.

Camelia Potec merge la Jocurile Olimpice de Iarna

Dupa ce a participat ca sportiv la patru editii ale Jocurilor Olimpice de Vara, Camelia Potec va merge pentru prima oara la Jocurile Olimpice de Iarna, in calitate de invitat special.

Delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna a fost asigurata de Groupama

Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al lotului de sportivi care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de Iarna 2014, organizate la Soci. Compania asigura intreaga delegatie a Romaniei, formata din 24 de sportivi si 27 de oficiali, antrenori si medici.

Olimpiada digitala: cum sa fii la curent cu Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Jocurile Olimpice de la Soci incep astazi si cei care vor sa ramana conectati la Olimpiada chiar si atunci cand nu sunt in apropierea unui televizor au la dispozitie o serie de aplicatii utile.

Carta Olimpica e inspiratie pentru noul logo al Google. Jocurile Olimpice de iarna de la Soci incep astazi

Carta Olimpica a fost sursa de inspiratie pentru noul doodle de la Google publicat in ziua deschiderii Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, Rusia. Google si-a colorat noul logo in nuantele celebre ale Jocurilor Olimpice.

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, celebrate de Google.

Jocurile Olimpice de iarna 2014 de la Soci, sunt celebrate de Google printr-un Doodle in care apar 6 dintre sporturile omologate. Carta Jocurilor Olimpicereprezinta setul de reguli dupa care se ghideaza JO si sportivii care participa la acestea. A practica sport este un drept al omului. Fiecare individ trebuie sa aiba posibilitatea de a face sport, fara discriminari de orice fel si in spiritul Jocurilor Olimpice, care inseamna intelegere reciproca in spiritul prieteniei, al solidaritatii si .

TOP 10: lucruri utile despre Jocurile Olimpice de la Soci

Rusia gazduieste pentru prima oara Jocurile Olimpice de Iarna, intre 7 si 23 februarie. Si este cea mai scumpa din istorie pentru ca ii costa pe rusi aproape 51 de mld. dolari, departe de estimarea initiala de 12 mld. dolari anuntata de Vladimir Putin.

Antonescu, gluma pe seama lui Ponta: Pleaca la Jocurile Olimpice pentru deschidere, sper.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a glumit joi, pe seama vizitei pe care primul ministru, Victor Ponta, o face vineri in Rusia, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, cnform B1. ro. Citeste si: UPDATE. Ponta participa, la Soci, la deschiderea JO Astfel, liderul liberal a afirmat, in conferinta de presa in care a anuntat demisia ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu, urmatoarele: Am discutat si cu premierul, pentru ca dansul pleaca la Jocurile Olimpice, pentru deschidere .

Crin Antonescu, ironic la adresa lui Victor Ponta: Am discutat si cu premierul, el pleaca la Jocurile Olimpice, pentru deschidere sper, nu pentru toata durata

Liderul liberal Crin Antonescu a glumit, joi, pe seama prezentei primului ministru la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna vineri, la Soci. Presedintele PNL a afirmat, in conferinta de presa in care a anuntat demisia ministrului Finantelor, liberalul Daniel Chitoiu, ca Am discutat si cu premierul despre demisia lui Chitoiu - n. red. ), el pleaca la Jocurile Olimpice, pentru deschidere sper, nu pentru toata durata.

Totul despre Jocurile Olimpice: cat de departe a mers ambitia lui Putin si cat de reala este amenintarea terorista

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci au devenit cele mai scumpe din istorie. Cu toate acestea, exista emotii mari in privinta securitatii, dupa ce militantii din regiunea caucaziana au anuntat ca au pregatit un cadou pentru presedintele Rusiei, Vladimir Putin. b.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )