Libnet.ro
UNICEF

12:00

Top zece lucruri utile despre Jocurile Olimpice de la Soci

Adevărul Adevărul,
Top zece lucruri utile despre Jocurile Olimpice de la Soci

Rusia gazduieste pentru prima oara Jocurile Olimpice de Iarna, intre 7 si 23 februarie, fiinde cea mai scumpa din istorie. Pe rusi ii costa aproape 51 de miliarde de dolari, departe de estimarea initiala de 12 miliarde dolari anuntata de Vladimir Putin si de sase ori mai mare decat costurile JO de Iarna de la Vancouver din 2010. continuă pe Adevărul

TOP 10: lucruri utile despre Jocurile Olimpice de la Soci

Rusia gazduieste pentru prima oara Jocurile Olimpice de Iarna, intre 7 si 23 februarie. Si este cea mai scumpa din istorie pentru ca ii costa pe rusi aproape 51 de mld. dolari, departe de estimarea initiala de 12 mld. dolari anuntata de Vladimir Putin.

Lacrimi de mama: cum a ratat Eva Tofalvi o clasare intre primele cinci la Jocurile Olimpice de la Soci

Incurajata de mama si de fratele ei din tribune, portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna a avut parte de o cursa dramatica in care a ratat la mustata cea mai buna performanta din cariera.

Jocurile Olimpice de la Soci: programul complet al romanilor si ce transmisiuni se pot urmari in acest weekend

Timea Sara este primul roman care participa la Jocurile Olimpice, sambata de la ora 12. Valentin Cretu sanie), Cornel Puchianu biatlon) si Iulian Pitea intra in competitie tot sambata.

FOTOGALERIE Imaginile zilei la Jocurile Olimpice de la Soci

Luni n. r. 10 februarie) se vor decerna nu mai putin de cinci titluri olimpice la Soci. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase fotografii ale zilei de la JO de iarna din Rusia.

Artistii romani care canta la Jocurile Olimpice de la Soci!

La Jocurile Olimpice de la Soci, respectiv in cadrul evenimentelor conexe, vor canta inclusiv artistii romani care s-au facut cunoscuti in ultimii ani in Rusia. Astfel se face ca in perioada imediat urmatoare, trei nume cunoscute vor evolua pe scenele din cadrul olimpiadei: Inna, Akcent si Fly Project.

Groupama asigura Romania la Jocurile Olimpice de la Soci

Groupama este asiguratorul oficial al lotului de sportivi care reprezinta and tara noastra la Jocurile Olimpice de iarna 2014, organizate la Soci, se arata intr-un comunicat de presa trimis redac and tiei.

JO 2014 de la Soci: Tabloul medaliilor, dupa probele de luni

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, dupa probele ce au avut loc luni: 1. Canada 3 aur) 3 argint) 1 bronz) 7 total) 2. Olanda 3 2 2 7 3. Norvegia 2 1 4 7 4.

Jocurile Olimpice de la Soci: primul concurent roman a incheiat pe locul 60 din 61 de competitori

Sara Timea a terminat pe penultimul loc competitia de la schi fond, proba de skiatlon 15 kilometri 7,5 km clasic si 7,5 km liber).

Olimpiada digitala: cum sa fii la curent cu Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Jocurile Olimpice de la Soci incep astazi si cei care vor sa ramana conectati la Olimpiada chiar si atunci cand nu sunt in apropierea unui televizor au la dispozitie o serie de aplicatii utile.

Documentar despre coruptia din spatele Jocurilor Olimpice de la Soci, sambata pe B1 TV

B1 TV va difuza, sambata seara, Jocurile lui Putin, un controversat documentar despre Jocurile Olimpice de Iarna 2014, desfasurate la Soci. Documentarul care demasca coruptia din spatele Jocurilor Olimpice este programat la ora 22.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )