Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tadjikistanul suspenda accesul cetatenilor la Youtube din cauza unui filmulet in presedintele tarii apare beat (VIDEO)

B1 B1,
Tadjikistanul suspenda accesul cetatenilor la Youtube din cauza unui filmulet in presedintele tarii apare beat (VIDEO)

Guvernul Tadjikistanului a suspendat accesul cetatenilor la site-ul Youtube din cauza unui video in care presedintele Emomali Rahmon apare beat la nunta fiului sau, scrie Daily Mail. Desi clipul a fost realizat. continuă pe B1

Tadjikistanul suspenda accesul cetatenilor la Youtube din cauza unui filmulet in care presedintele tarii apare beat (VIDEO)

Guvernul Tadjikistanului a suspendat accesul cetatenilor la site-ul Youtube din cauza unui video in care presedintele Emomali Rahmon apare beat la nunta fiului sau, scrie Daily Mail. Desi clipul a fost realizat.

A fost la un pas de MOARTE din cauza SEXULUI oral. E unul din cei mai mari actori de la Hollywood

In varsta de 68 de ani, actorul Michael Douglas a povestit cu mare sinceritate despre cauza imbolnavirii sale de cancer la gat. Actorul spune ca din cauza sexului oral, actorului i-a aparut tumoarea.

Porsche opreste productia modelelor Cayenne si Panamera din cauza inundatiilor.

Producatorul de automobile de lux, Porsche, opreste productia celor mai bine vandute modele, Cayenne si Panamera, din cauza inundatiilor care au cuprins Europa Centrala. Principalele probleme au aparut la aprovizionarea fabricii din Leipzig, conform autonews. com. Transporturile de sasiuri ale suvului Cayenne, de la uzina din Bratislava, Republica Ceha, catre Leipzig, acolo unde sunt asamblate modelele, a fost afectat de inundatiile masive de pe teritoriul ceh. Sasiuri Cayenne sunt construite .

Nastase: Dosarul lui Alexandescu a aparut si din cauza faptului ca Antena 3 a criticat numirea lui Kovesi in fruntea DNA

Dosarul lui Sorin Alexandescu a aparut si din cauza faptului ca Antena 3 a criticat numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), este de parere fostul premier Adrian.

Alba: O batrana a murit din cauza unor grave leziuni dupa ce a fost violata de doi barbati

Doi barbati din judetul Alba au fost retinuti, luni, fiind acuzati ca au violat si lovit o batrana de 80 de ani din Zlatna, care a murit ulterior din cauza leziunilor suferite. Politistii au stabilit ca.

Sechestru pe masini ale Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare, din cauza unor datorii neplatite

Un executor judecatoresc impreuna cu un avocat al unui furnizor de servicii al Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) au pus sechestru pe mai multe masini in contul unor datorii ale regiei, luni.

Zeci de case si terenuri inundate in judetul Sibiu, din cauza ploilor din ultimele 24 de ore

Reprezentantii Sistemului de Gospodarire a Apelor Sibiu au anuntat, joi, ca peste 30 de case si zeci de terenuri agricole din localitatile Blajel si Bazna au fost inundate, iar trei podete au fost complet.

Bolnavi de cancer, mutati intr-o cladire fara aparatura, din cauza intereselor imobiliare

Bolnavii de cancer din Brasov, Harghita si Covasna nu au nicio sansa in fata intereselor imobiliare. Tratati intr-o cladire de patrimoniu unde pana anul trecut au avut parte de tratament complet, pacientii au.

Faze Tari: Un barbat a mers la doctor cu dureri de stomac si s-a intors... femeie; O adolescenta, data afara de la balul de absolvire din cauza sanilor. Erau prea mari; Vrei un job? Iata cele mai ciudate meserii din lume!

Protest in chiloti si sanii goi la Paris. Vezi ce revendicari au protestatarele. Mai multe femei au protestat topless, in aceasta dimineata. Acesta este cel mai ciudat cuplu din lume. Ea e aschie, el cantareste 222 de kilograme. A fost dragoste la prima vedere. O femeie din.

Din cauza revoltelor, turcii care aveau bani pe Bursa au pierdut tot ce castigasera in 2013

Bursa de la Istanbul si lira turceasca au fost in picaj la inceputul acestei saptamani, investitorii reactionand puternic negativ la protestele anti-guvern din ultimele patru zile.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )