Libnet.ro
UNICEF

01:05

Taifunul Hagibis face ravagii in Japonia! Autoturisme rasturnate, zeci de oameni raniti, zboruri anulate (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Taifunul Hagibis face ravagii in Japonia! Autoturisme rasturnate, zeci de oameni raniti, zboruri anulate (VIDEO)

Odata cu taifunul din Japonia, au aparut si ploi torentiale si inundatii care afecteza portiuni mari din tara. Taifunul Hagibis a ajuns pe insula principala a Japoniei cu putin inainte de ora. continuă pe Antena3

Taifunul Hagibis face ravagii in Japonia! Case distruse, autoturisme rasturnate, zeci de oameni raniti, zboruri anulate (VIDEO)

Odata cu taifunul din Japonia, au aparut si ploi torentiale si inundatii care afecteza portiuni mari din tara. Taifunul Hagibis a ajuns pe insula principala a Japoniei cu putin inainte de ora.

Japonia, paralizata de taifunul Hagibis. Au fost raportate vanturi de aproape 200 km pe ora si sute de mii de persoane au fost evacuate (FOTO, VIDEO)

Taifunul Hagibis a lovit, sambata, coasta de est a Japoniei, vanturile de pana la 195 de km pe ora ucidand deja o persoana, ranind alte 33, si lasand292. 770 de locuintefara curent.

Cupa Mondiala de Rugby si Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei ar putea fi afectate de taifunul Hagibis

Taifunul Hagibis ar putea lovi Japonia in weekend si afecta doua competitii sportive importante, Cupa Mondiala de Rugby si cursa de Formula 1 de la Suzuka, informeaza lequipe. fr.

Formula 1: Taifunul Hagibis afecteaza MP al Japoniei: sambata nu va avea loc nicio sesiune, calificarile au fost amanate pentru duminica

Taifunul Hagibis afecteaza desfasurarea Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei in acest weekend, organizatorii anuntand ca toate activitatile de sambata au fost anulate si calificarile au fost amanate pentru duminica.

VIDEO Taifunul Hagibis nici nu a ajuns bine in Japonia si deja face ravagii O persoana a murit din cauza vanturilor violente care preced probabil cel mai distrugator ciclon din ultimii 60 de ani

Puternicul taifun Hagibis isi continua sambata cursul spre Japonia, precedat de ploi torentiale si vanturi violente ce au provocat deja moartea unei persoane, in timp ce 1,6 milioane de oameni au primit recomandari de evacuare, relateaza AFP.

Taifunul Hagibis anuleaza doua meciuri importante la Cupa Mondiala

Cupa Mondiala de rugby din Japonia este perturbata de aparitia taifunului Hagibis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )