Libnet.ro
UNICEF

11:31

Un tanar de 19 ani a murit intr-un accident rutier cumplit

Antena3 Antena3,
Un tanar de 19 ani a murit intr-un accident rutier cumplit

Un tanar de doar 19 ani a avut parte de un final tragic. Acesta si-a pierdut viata in urma unui accident produs miercuri dupa-amiaza pe DN 7, in judetul Arad. in urma accidentului, un alt t. continuă pe Antena3

Liceanul de 19 ani care a provocat un accident rutier soldat cu moartea a trei oameni a fost inmormantat ca o vedeta

O multime impresionanta de oameni a participat, marti, la inmormantarea lui Darius Stan, tanarul de 19 ani care a provocat accidentul rutier de pe DN 7, in care au murit trei oameni: liceanul si doi soti din judetul Alba.

Accident extrem de grav pe DN 7. Un tanar in varsta de 19 ani a murit

UPDATE - Un tanar in varsta de 19 ani a murit in accidentul produs, miercuri dupa-amiza, pe DN 7 in judetul Arad, iar un altul de 23 de ani este in stare grava la.

Trei moldoveni au murit intr-un accident rutier produs in Federatia Rusa

Trei cetateni ai Republicii Moldova, doi barbati de 37 si, respectiv, 28 de ani si o femeie de 31 de ani, si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs pe 28 ianuarie, ora 23. 34, in regiunea Kaluga, raionul Mesciovsk, Federatia Rusa. Un alt moldovean de 34 de ani a suferit traumatisme, fiind internat in spital, transmite IPN.

O persoana a murit in urma unui accident rutier produs la Orhei

O femeie de 50 de ani a murit in urma unui accident rutier produs in dupa-amiaza zilei de miercuri, 31 ianuarie, pe traseul Orhei Rezina. Soferul camionului de model Mercedes, in care se afla si victima, ar fi fost orbit de soare si nu a observat ca in calea sa stationa un alt camion de model MAN, lovindu-l din spate.

Fostul sef al Politiei Municipale, implicat intr-un accident rutier

Accidentul s-a produs dupa ce un tanar sofer nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata.

Un sofer amendat de 12 pentru viteza excesiva a ucis un om intr-un accident rutier. Se urcase si baut la volan

Barbatul s-a urcat baut la volan si a sarit cu masina peste un pod de pe DN 13. Pasagerul din dreapta a murit. Soferul avea la activ nu mai putin de 12 amenzi pentru viteza excesiva.

Accident rutier pe DN 7: doua masini s-au rasturnat pe marginea soselei

Doua femei au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe Drumul National 7, intre Simeria si Deva. Ambele masini implicate in accident s-au rasturnat.

S-a urcat beat la volan, desi se afla in arest la domiciliu dupa ce provocase un accident rutier

Politistii au depistat un sofer fara permis aflat sub influenta bauturilor alcoolice, desi se afla in arest la domiciliu, dupa ce provocase un accident rutier.

Cine era baiatul de doar 19 ani mort in teribilul accident de pe DN 7! Ancheta a scos la iveala un detaliu cutremurator

Doi barbati si o femeie si-au pierdut viata sambata dupa-amiaza, in urma unui teribilaccidentrutierpetrecut la iesirea din municipiul Orastie inspre.

O tanara de 19 ani si-a scos VIRGINITATEA la licitatie. Cat i s-a oferit pana acum

O tanara de 19 ani si-a scos la vanzare virginitatea si promite ca va petrece 12 ore, intr-un hotel, cu cel care va oferi mai mult. Rosalie Pinho, o tanara din Brazilia, spera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )