Libnet.ro
UNICEF

18:15

Accident rutier pe DN 7: doua masini s-au rasturnat pe marginea soselei

Adevărul Adevărul,
Accident rutier pe DN 7: doua masini s-au rasturnat pe marginea soselei

Doua femei au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe Drumul National 7, intre Simeria si Deva. Ambele masini implicate in accident s-au rasturnat. continuă pe Adevărul

O persoana a murit in urma unui accident rutier produs la Orhei

O femeie de 50 de ani a murit in urma unui accident rutier produs in dupa-amiaza zilei de miercuri, 31 ianuarie, pe traseul Orhei Rezina. Soferul camionului de model Mercedes, in care se afla si victima, ar fi fost orbit de soare si nu a observat ca in calea sa stationa un alt camion de model MAN, lovindu-l din spate.

S-a urcat beat la volan, desi se afla in arest la domiciliu dupa ce provocase un accident rutier

Politistii au depistat un sofer fara permis aflat sub influenta bauturilor alcoolice, desi se afla in arest la domiciliu, dupa ce provocase un accident rutier.

Trei moldoveni au murit intr-un accident rutier produs in Federatia Rusa

Trei cetateni ai Republicii Moldova, doi barbati de 37 si, respectiv, 28 de ani si o femeie de 31 de ani, si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs pe 28 ianuarie, ora 23. 34, in regiunea Kaluga, raionul Mesciovsk, Federatia Rusa. Un alt moldovean de 34 de ani a suferit traumatisme, fiind internat in spital, transmite IPN.

Doua masini radar ale IPJ Dambovita, neinscriptionate, vaneaza soferii

Serviciul Politiei Rutiere Dambovita a iesit la atac. De putin timp are doua masini radar neinscriptionate cu numere de MAI si fara girofar.

Trei masini, facute zob intr-un accident rutier. Patru persoane au fost ranite, printre care si un copil de patru ani

Un tanar conducator auto a virat la stanga de pe banda intai, trecand peste linia dubla continua. Trei masini au fost implicate. in cel de-al doilea caz, copilul de patru ani, nesupravegheat, a traversat strada si a fost lovt de o masina.

Drumul national 2B a fost blocat in urma unui accident rutier. Un tir a provocat un carambol rutier, fiind oprit de politisti dupa ce soferul si-a continuat deplasarea

Cinci persoane au fost ranite in accidentul rutier, una fiind in stare de inconstienta. Mai multe echipaje de la SMURD acorda asistenta medicala ranitilor, iar politistii audiaza martorii si fac masuratori la fata locului pentru a stabili circumstantele in care s-a petrecut accidentul.

Un tanar de 19 ani a murit intr-un accident rutier cumplit

Un tanar de doar 19 ani a avut parte de un final tragic. Acesta si-a pierdut viata in urma unui accident produs miercuri dupa-amiaza pe DN 7, in judetul Arad. in urma accidentului, un alt t.

Liceanul de 19 ani care a provocat un accident rutier soldat cu moartea a trei oameni a fost inmormantat ca o vedeta

O multime impresionanta de oameni a participat, marti, la inmormantarea lui Darius Stan, tanarul de 19 ani care a provocat accidentul rutier de pe DN 7, in care au murit trei oameni: liceanul si doi soti din judetul Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )