Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tanar din Alba Iulia, judecat pentru trafic de etnobotanice si uz de arma, gasit decedat pe strada fara urme de violenta

Adevărul Adevărul,
Tanar din Alba Iulia, judecat pentru trafic de etnobotanice si uz de arma, gasit decedat pe strada fara urme de violenta

Un tanar in varsta de 30 de ani din Alba Iulia, judecat pentru trafic de etnobotanice si uz de arma fara drept, a fost gasit decedat sambata noaptea langa cladirea unei foste centrale termice din oras. Calin Oprita era implicat in doua dosare privind infractiuni de criminalitate organizata. continuă pe Adevărul

Tanar din Alba Iulia, judecat pentru trafic de etnobotanice si uz de arma, gasit mort pe strada, fara urme de violenta

Un tanar in varsta de 30 de ani din Alba Iulia, judecat pentru trafic de etnobotanice si uz de arma fara drept, a fost gasit decedat sambata noaptea langa cladirea unei foste centrale termice din oras. Calin Oprita era implicat in doua dosare privind infractiuni de criminalitate organizata.

Povestea medaliei de aur cu chipul lui Constantin Brancoveanu batuta la Alba Iulia, folosita drept cap de acuzare la decapitarea domnitorului

Medalia de aur cu chipul lui Constantin Brancoveanu a fost batuta in monetaria de la Alba Iulia in 1713. Dupa trei secole s-a intors acasa si este expusa la Muzeul National al Unirii.

Concurs pentru functii de conducere la instante si parchete din Alba: cinci candidati pentru sapte posturi

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista cu candidatii admisi sa sustina concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere vacante la curtile de apel, tribunale, judecatorii, precum si la parchetele de pe langa acestea, care se desfasoara in perioada 9 septembrie 9 decembrie 2016.

DJ roman, arestat pentru trafic de minori si pornografie infantila

DJ-ul Boros, cunoscut pentru melodia Dozatorul si pentru prezenta recenta comico-tragica de la emisiuni de talente, a fost arestat preventiv. Muzicianul este acuzat de trafic de.

Tanar din Resita plecat la munca in Germania, disparut dupa ce a postat un mesaj de ajutor pe Facebook

A disparut dupa ce a postat un mesaj de ajutor pe Facebook. Un tanar de 28 de ani din Resita care plecase la munca in Germania este de negasit. Rudele si prietenii il cauta de la.

M-au lovit cu pumnii si cu picioarele! Tanar din Dolj, batut crunt de politist (FOTO)

Mihai Daogaru, un barbat din Dolj, sustine ca a fost batut cu bestialitate de catre politistii de la Sectia 4 Craiova, potrivit adevarul. ro. Incidentul a avut loc in noapte de 4 spre 5 septembrie. Mihai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )