Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un tanar din Capitala face gratuit aprovizionarea pentru vecinii care nu pot iesi din casa

Antena3 Antena3,
Un tanar din Capitala face gratuit aprovizionarea pentru vecinii care nu pot iesi din casa

Un tanar din Bucuresti si-a anuntat vecinii ca este dispus sa ii ajute cu orice au nevoie, bineinteles, gratuit. Eduard Vigu, care locuieste in zona Tineretului, a lasat un anunt pe usa de la intrar. continuă pe Antena3

Un bucurestean face gratuit cumparaturi pentru vecinii care nu pot iesi din bloc

Un tanar din Bucuresti vine in ajutorul vecinilor sai batrani sau suferinzi oferindu-se sa ii ajute la cumparaturi, mai ales in aceste zile de vreme rea.

Noul sport national: SCHIATUL prin oras! Uite ce a putut face un tanar din Craiova (VIDEO, FOTO)

Un tanar din Craiova a iesit sa schieze luni seara pe strazile din oras si a facut senzatie. Imaginile au fost postate imediat pe Facebook, iar olteanului i s-a dus buhul. Tanarul s-a distrat pe cinste.

Doi agenti de paza din Capitala, gasiti morti intr-o cladire dezafectata unde lucrau. Cazul a fost preluat de procurori

Doi agenti de paza din Capitala au fost gasiti morti intr-o cladire dezafectata unde efectuau serviciul, scrie News. ro. Trupurile au fost transportate la Institutul National de Medicina Legala INML) pentru a se stabili cauzele decesului, iar cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului Judecatoriei Sector 5.

Moarte suspecta: Doi agenti de paza din Capitala au fost gasiti morti intr-o cladire

Doi agenti de paza din Capitala au fost gasiti morti intr-o cladire dezafectata unde lucrau, cerceta.

Gabriela Firea anunta ca scolile din Capitala se vor inchide luni si marti

Scolile din Capitala vor fi inchise luni si marti, a anuntat, duminica, primarul Gabriela Firea. Ea a precizat ca aceasta perioada ar putea sa fie extinsa. Decizia a fost luata in contextul in care va intra in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol emisa de meterorologi.

Va fi ger in Capitala. Apelul Gabrielei Firea pentru bucuresteni

Primaria Capitalei pune la dispozitia bucurestenilor numarul de telefon gratuit 0800. 868 unde acestia pot semnala prezenta persoanelor fara adapost pentru ca acestea sa fie preluate de Politia Locala si.

Faci ce zice un borfas / Nu vrem sa mai vii in Iasi: Tudorel Toader, aspru contestat de protestatarii din capitala Moldovei (VIDEO)

Aproximativ 100 de persoane au iesit duminica seara in Piata Unirii din Iasi pentru a protesta impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a cere revocarea din functia a sefei DNA, Laura Codruta.

Tramvaiul 41, cel mai folosit mijloc de transport din Capitala, va avea traseul deviat temporar

Anunt important pentru bucuresteni! Tramvaiul 41 va fi deviat in zona Pietei Drumul Taberei Piata Moghioros) pe o perioada de 16 luni, din aprilie anul acesta pana in iulie anul viitor, pentru lucrari la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )