Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tanar retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani

B1 B1,
Tanar retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani

Un baiat de 19 ani a fost retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani cu poze compromitatoare. Fata ii trimisese fotografii cu ea in ipotaze intime, apoi tanarul a inceput sa o santajeze contra. continuă pe B1

Tanar retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani

Un baiat de 19 ani a fost retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani cu poze compromitatoare. Fata ii trimisese fotografii cu ea in ipotaze intime, apoi tanarul a inceput sa o santajeze contra.

Fata de 14 ani, cumparata de un bogatas de 50 de ani. Mama ei, de acord cu relatia amoroasa.Minora a fost folosita de pedofil ca o amanta cu experienta

Un om de afaceri in varsta de 50 de ani este judecat pentru act sexual cu un minor pentru ca a sedus o adolescenta, cu care a avut o relatie timp de un an. Complice al barbatului a fost mama fetei, trimisa si ea in judecata. Ancheta a scos la iveala ca barbatul a incercat sa cucereasca si alte fete minore, inclusiv facandu-le cunostinta cu invitatul sau, Smiley.

Rasturnare de situatie in cazul copiilor violenti. Detalii uimitoare despre fata de 14 ani care a fost retinuta

Cazul de violenta extrema intre copiii de la Targu Jiu scoate la iveala detalii socante. Una dintre agresoare, singura care are 14 ani impliniti, a petrecut noaptea intr-o celula. Iar astazi ar putea primi mandat de arestare pentru 30 de zile.

Video. Scene violente in Targu Jiu. O noua bataie intre adolescenti socheaza din nou. Baiat de 14 ani, umilit si lovit cu pumnii de alti tineri

Scenele dramatice de bullying din Targu Jiu apar din nou, parca trase la indigo, de aceasta data victima fiind un tanar de 14 ani. in videoclipul postat pe Facebook de catre Stop Bully Romania se vede cum adolescentul, vizibil mai mic decat agresori, este obligat sa-si ceara scuze, este injurat, umilit si batut cu pumnii.

Fata de 14 ani, cumparata de un afacerist de 50 de ani. Copila a fost folosita de pedofil ca o amanta cu experienta

Un om de afaceri in varsta de 50 de ani este judecat pentru act sexual cu un minor pentru ca a sedus o adolescenta, cu care a avut o relatie timp de un an. Complice al barbatului a fost chiar mama fetei. Pe.

Tatal batausei de 14 ani, retinuta dupa ce a agresat mai multe minore, rupe tacerea. Ce se intampla la ei acasa

In asentimentul specialistilor Bullying-ul reprezinta o forma de violenta care implica un comportament mai agresiv. Vorbim aici de intimidare, hartuire, umilinta, agresiune fizica, efectuata cu intentie si in mod repetat. Bullying-ul in societatea romaneasca in ultimii ani, Bullying-ul a devenit un fenomen in scolile romanesti, si in afara lor, si afecteaza mii de elevi. Adolescentii, .

Tatal fetei de 14 ani care a ajuns in arest dupa ce a agresat mai multe minore: Ma duc eu in locul ei VIDEO

Tatal fetei de 14 ani, din municipiul Targu Jiu, care a fost retinuta pentru 24 de ore pentru ca a batut alte minore, considera ca politistii au facut o greseala, deoarece fiica lui este inca un copil si va fi afectata pe viitor. Acesta spune ca a discutat cu diriginta pentru a fi mutata la o alta scoala.

Onoarea adusa de Mick Schumacher, tatalui sau. Ce a facut la 14 ani de la ultimul triumf legendar al lui Michael

In septembrie 2000, Michael Schumacher a obtinut o faimoasa victorie pe solul italian la Monza. Se deplasa la doua puncte de liderul campionatului Mika Hakkinen. Acel sezon avea sa-i aduca primul sau titlu de Formula 1 cu . Dupa 20 de ani, si fiul sau, Mick Schumacher a obtinut o victorie in Formula 2 Feature .

Pedeapsa extrema aplicata de un tata fiicei sale de 14 ani: a spanzurat-o de maini intr-o magazie

O copila de 14 ani din judetul Covasna a primit o pedeapsa crunta de la tatal ei pentru ca nu ar fi avut suficienta grija de fratii mai mici in timp ce parintii se aflau la munca in strainatate.

Minora de 14 ani care a agresat doua fete mai mici va fi cercetata sub control judiciar

Minora de 14 ani, din judetul Gorj, care a agresat doua fete mai mici va fi cercetata sub control ju.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )