Libnet.ro
UNICEF

16:31

Tanar retinut de politisti dupa ce a fost condamnat pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier

Adevărul Adevărul,
Tanar retinut de politisti dupa ce a fost condamnat pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier

Un tanar de 21 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, in contextul in care Judecatoria Braila a emis pe numele sau un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. continuă pe Adevărul

Brailean retinut de politistii de la Investigatii Criminale dupa ce a fost condamnat pentru infractiuni la regimul rutier

Un barbat de 40 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, in contextul in care a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate pentru comiterea unor infractiuni rutiere.

Urmarit nationat identificat si retinut de politisti. Se ascundea la Braila dupa ce a fost condamnat la Iasi

Un tanar de 23 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati dupa ce Judecatoria Iasi a emis pe numele sau un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Fostul lider al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a fost condamnat la moarte pentru inalta tradare

Generalul Pervez Musharraf a fost condamnat la moarte de un tribunal special din Islamabad. Completul de trei judecatori a decis ca acesta este vinovat de inalta tradare, acuzatii ce i-au fost aduse inca din 2013, relateaza BBC News. in prezent, generalul se afla in Dubai.

DOSARUL COLECTIV: Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban intrebat despre condamnarile din dosarul Colectiv : Mai bine mai tarziu decat niciodata. Pentru Revolutie asteptam de 30 de ani --- * ACTUALIZARE - Alaturi de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, au mai fost condamnati trei angajati ai primariei - Aurelia Iofciu, Larisa Luminita Ganea, Ramona Sandra Motoc, patronii clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, reprezentantii firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL - Daniela Nita si Cristian Nita, pirotehnistii Viorel Zaharia si Marian Moise si pompierii Antonina Radu si George Petrica Matei. --- Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv

ACTUALIZARE - Luminita Ganea, 7 ani de inchisoare --- * ACTUALIZARE - Marian Moise, 10 ani de inchisoare --- Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

S-au intors in locuinte dupa ce au fost evacuati pentru ca au simtit miros de gaz

Locatarii unui bloc din municipiul Galati, care au fost evacuati, marti, din apartamente, din cauza .

Astazi este asteptata sentinta in cazul Colectiv. Ce pedepse au fost cerute pentru cei 13 inculpati

Dupa 4 ani de la tragedia din Colectiv, astazi s-ar putea sa avem parte de o sentinta pentru cei 13 inculpati in acest dosar. in data de 2 decembrie Tribunalul Bucuresti a finalizat dezbaterile in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului. Sentinta urma .

Momentul in care viata lui Fuego s-a schimbat radical. Putea deveni tata de mai multe ori, dar destinul a fost crunt pentru el

Fuego a preferat inca de cand s-a lansat in muzica sa pastreze viata lui personala departe de ochii curiosilor. Din acest motiv, nu se stiu foarte multe despre trecutul sau. Cum era solistul sa devina tata de mai multe ori? Ce destin a avut acesta? Fuego putea sa devina tata de mai multe ori Fuego .

Suspect de furt calificat, retinut de politisti pentru 24 de ore

Un tanar din Urziceni a fost retinut de politisti, dupa ce a comis un furt calificat si a condus pe drumurile publice un autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

Incident SOCANT la Tecuci: Barbat, impuscat de politisti dupa ce si-a injunghiat sotia

Un barbat a fost impuscat in picior de un politist, la Tecuci, dupa ce individul isi injunghiase sotia, informeaza viata-libera. ro. Totul s-a intamplat in plina strada, iar atacatorul a vrut sa fuga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )