Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Un tanar suspectat ca i-a trimis lui Donald Trump Jr. o scrisoare de amenintare, Daniel Frisiello, retinut si inculpat

Adevărul Adevărul,
Un tanar suspectat ca i-a trimis lui Donald Trump Jr. o scrisoare de amenintare, Daniel Frisiello, retinut si inculpat

Politia americana a arestat joi un tanar suspectat ca a trimis scrisori de amenintare - care contineau un praf alb ce s-a dovedit pana la urma inofensiv - unui numar de cinci personalitati, intre care si Donald Trump Jr. , scrie AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump anunta ca va impune drepturi de vama importante pentru importurile de otel si aluminiu / Renasc temerile legate de un razboi comercial global

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi ca va impune taxe vamale mari pentru importurile de otel si aluminiu in Statele Unite, cu riscul de a provoca un razboi comercial cu principalii sai parteneri comerciali si in primul rand cu China, scrie AFP.

Ginerele lui Donald Trump nu mai are acces la rapoartele secrete de la Casa Alba

De joi, Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, si alti consilieri ai presedintelui american nu vo.

Donald Trump, noi critici pentru ministrul Justitiei in problema interceptarilor: Este rusinos!

Presedintele american Donald Trump a caracterizat drept rusinoasa alegerea procedurii pentru a ancheta eventuale abuzuri in termeni de interceptari si a lansat, in acest context, un nou atac la adresa.

Donald Trump, deranjat de interceptari, il critica din nou pe ministrul Justitiei

Presedintele american Donald Trump a lansat miercuri un nou atac impotriva lui Jeff Sessions, ministrul numit de el pentru a conduce Justitia, caracterizand drept rusinoasa alegerea procedurii pentru a ancheta eventuale abuzuri in termeni de interceptari, scrie AFP.

Suspiciuni de frauda cu privire la o candidatura a lui Donald Trump la Premiul Nobel pentru Pace

Institutul norvegian Nobel a anuntat miercuri ca a depus o plangere dupa ce a primit o nominalizare - aparent frauduloasa - a presedintelui american Donald Trump la Premiul Nobel pentru Pace, relateaza AFP.

Ginerele presedintelui Donald Trump nu mai are acces la informatiile strict secrete de la Casa Alba

Certificatul de securitate al lui Jared Kushner, ginerele si consilierul lui Donald Trump, a fost retrogradat cu un nivel, astfel incat Kushner nu va mai putea citi rapoartele de securitate nationala primite de presedintele american, informeaza The Guardian, citat de news. ro.

Oficial NSA: Rusia ar putea lansa noi atacuri cibernetice pentru ca Donald Trump nu a ordonat masuri de contracarare

Un oficial de rang inalt din serviciile de informatii americane spune ca presedintele Donald Trump nu a ordonat si nu a autorizat structurile de securitate americane sa riposteze impotriva amestecului si campaniilor de dezinformare rusesti, astfel ca Moscova nu a fost descurajata in acest efort.

Donald Trump si Emmanuel Macron se vor intalni pe 24 aprilie la Casa Alba, in cadrul unei vizite de stat

Presedintele american, Donald Trump, se va intalni pe 24 aprilie cu omologul sau francez, Emmanuel Macron, in cadrul unei vizite de stat, a transmis luni Casa Alba, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )