Libnet.ro
UNICEF

17:01

O tanara din Timisoara isi cauta agresorul pe Facebook: Ma tinea de gura si imi spunea ca ma desfigureaza!

Antena3 Antena3,
O tanara din Timisoara isi cauta agresorul pe Facebook: Ma tinea de gura si imi spunea ca ma desfigureaza!

A fost batuta pana a lesinat! O tanara din Timisoara a fost talharita si agresata in fata blocului de un individ necunoscut. Andreea a cerut ajutor si pe Facebook pentru gasirea monstrului!Mai multe,. continuă pe Antena3

La doar 23 de ani, o tanara din Braila si-a vandut masina si a deschis primul salon mobil de machiaj

In timp ce alti tineri isi cauta cu disperare un job, Ica Datcu 23 ani) lucreaza de trei ani de zile pe cont propriu ca make up artist si face mii de lei pe luna. De curand, insa, tanara din Braila si-a vandut masina si a deschis primul salon mobil de.

Ti-ar putea fi refuzat un imprumut bancar din cauza prietenilor de pe Facebook?

In august, Facebook a prezentat un patent prin care poate analiza lista de prieteni a unui utilizator, pentru a stabili daca i se va permite sa faca anumite lucruri. De exemplu, atunci cand un individ aplica pentru un imprumut, banca poate examina creditele membrilor retelei sociale cu care este conectat respectivul. Daca ratingul mediu al [] Ti-ar putea fi refuzat un imprumut bancar din cauza prietenilor de pe Facebook? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gabriel Gidea, Kingston: Peste 50% din romani isi cumpara azi un PC pentru jocuri. Gaming-ul este viitorul industriei

Peste 50% din clientii care isi cumpara un PC fac aceasta achizitie pentru a-si imbunatati performantele in jocuri, fiind unul dintre cele mai importante segmente de crestere ale unei industrii care a fost puternic lovita de aparitia pe piata a noilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )