Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tara din Europa care iti arata cat de bine ne-a mers in pandemie, in Romania

Playtech Playtech,
Tara din Europa care iti arata cat de bine ne-a mers in pandemie, in Romania

In perioada pandemiei, cand majoritatea tarilor din lume au decretat stare de urgenta, drepturile omului au devenit istorie in mai multe tari. Peste noapte, cateva democratii s-au. continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu afirma ca Iesirea de astazi a presedintelui Iohannis arata cat de jos poti sa ajungi in politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, ca declaratia sefului statului cu privire la proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc a fost una care descalifica total functia prezidentiala si care arata cat de jos poti sa ajungi in politica.

Povestea doctoritei din Brad care a murit din cauza coronavirusului: Lucra in spitalul din oras de 37 de ani, urma sa se pensioneze in luna mai A ramas fara plamani in clinica unde este medic fiica sa

Doctorita din Brad care a murit din cauza coronavirusului a lucrat la spitalul din oras timp de 37 de ani si a condus Sectia de Medicina Interna. Urma sa implineasca 70 de ani in luna mai, cand voia sa se pensioneze. A ramas fara plamani dupa mai bine de doua saptamani de spitalizare la terapie intensiva, la Cluj, in clinica unde lucreaza fiica sa, tot medic. Posibila sursa a infectiei este o pacienta pe care doctorita o internase pentru probleme digestive si care nu avea simptome specifice COVID-19. Pacienta a fost externata, intre timp, si testata ulterior, abia dupa ce coronavirusul a fost confirmat in cazul doctoritei.

ETC: Sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa

Directorul Comisiei Europene pentru Turism ETC), Eduardo Santander, sustine ca sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa de pe urma crizei generate de pandemia de coronavirus COVID-19) si a-si relua operatiunile.

Op-Ed: Pandemia de COVID-19 ne arata cat de mult depindem de vaccinuri pentru a salva vieti

La aproape doua luni de cand stam acasa, trei tipuri de stiri ne capteaza atentia: eforturile aproape supraomenesti ale doctorilor si asistentelor medicale pentru a-si salva pacientii, cum economia, si implicit viata noastra, se va reorganiza dupa aceasta intrerupere neasteptata si cand va fi disponibil vaccinul pentru COVID-19. Am vazut toti cum guvernele din toata lumea cer populatiei sa stea acasa. Statul acasa reduce numarul imbolnavirilor si reduce presiunea asupra sistemului de sanatate, pana cand vaccinul va fi disponibil.

Cinci abilitati esentiale care iti vor creste sansele la angajare in perioada post-coronavirus

Criza poate reprezenta momentul potrivit in care cei care si-au pierdut locul de munca pot sa utilizeze aceasta intrerupere in cariera lor pentru a dezvolta noi abilitati. Toate acestea ii vor putea ajuta sa identifice urmatoarea oportunitate pe o.

De ce mai lucreaza la 98 de ani: povestea medicului care iti inmoaie inima

Ar putea fi unul dintre cei mai batrani medici din lume aflati inca in activitate, dar nu s-a putut abtine sa nu fie in prima linie in timpul pandemiei de coronavirus. in timp ce in.

Cainele mops care iti inmoaie inima: de ce este o raritate pug-ul de culoare roz

Micutul din imaginile alaturate face parte din specia mops. Straini ii spun pug, iar contul sau de Instagram este incredibil de popular. Daca ai o afinitate pentru caini neobisnuiti, putini.

Reinnoirea permisului de conducere in alta tara din UE. Care este procedura

In cazul in care v-ati mutat in alta tara din UE si v-a expirat permisul de conducere, documentul trebuie reinnoit in tara respectiva, daca acolo aveti resedinta obisnuita.

Tara din UE care vrea sa testeze toti locuitorii pentru coronavirus

Luxemburgul si-a anuntat marti intentia de a testa pentru noul coronavirus intreaga populatie, peste 600. 000 de persoane, in termen de o luna, considerandu-se in masura de a realiza pana la 20. 000 de teste pe zi.

Rafinariile Lukoil din Europa poceseaza doar titei rusesc

Rafinariile europene ale Lukoil proceseaza in prezent doar titei rusesc, a anuntat luni directorul general al celui de-al doilea producator de petrol din Rusia, Vagit Alekperov, citat de agentia rusa de presa Interfax, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,33 seconds )