Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

IN TARA NOASTRA: Google aduce, in premiera, YouTube Music si YouTube Premium

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN TARA NOASTRA: Google aduce, in premiera, YouTube Music si YouTube Premium

Utilizatorii romani de YouTube au la dispozitie, incepand de astazi, noile aplicatii YouTube Music si YouTube Premium, prin care pot asculta muzica preferata fara a fi deranjati de reclame, se arata intr-un comunicat de presa al Google, detinatorul canalului de streaming. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO YouTube Music si YouTube Premium se lanseaza in Romania. Cum functioneaza

Google a lansat azi in Romania serviciile de streaming YouTube Music si YouTube Premium, care permit utilizatorilor sa asculte muzica fara reclame si pot rula in fundal in timp ce utilizatorul foloseste alte aplicatii sau ecranul telefonului este inchis. Cum functioneaza aplicatia YouTube Music si cat costa cele doua servicii.

ANUL TRECUT, IN TARA NOASTRA: Conexiunile la Internet fix au crescut cu 7%

Numarul conexiunilor la Internet fix din tara noastra a ajuns la 5,1 milioane, la sfarsitul anului 2018, cu 7% mai mult in comparatie cu anul precedent, in timp ce, in cazul Internetului mobil, conexiunile 4G au depasit 10 milioane, in crestere anuala cu 27%, arata statistica publicata, astazi, de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

ANCOM: Tara noastra a depasit 5 milioane de linii fixe de internet

Tara noastra a depasit 5 milioane de linii fixe de internet, din care 2 milioane sunt fibra optica pana in casa.

Situatie extrem de grava pentru traficul aerian din Romania.Siguranta zborurilor din tara noastra a fost pusa in pericol de o companie din Berlin

Situatie extrem de grava pentru traficul aerian din Romania. Cotidianul Jurnalul scrie ca siguranta zborurilor din tara noastra a fost pusa in pericol de o companie din Berlin, care a intarziat.

YouTube Premium si YouTube Music, disponibile oficial in Romania

YouTube Premium si YouTube Music, serviciile contra-cost de streaming video si muzical oferite de Google, pot fi de astazi accesate si in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )