Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tara noastra preia oficial conducerea UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra preia oficial conducerea UE

ACTUALIZARE - Tusk: Romania are puterea de a fascina si de a incanta ----- *ACTUALIZARE - Juncker: Locul Romaniei este in centrul UE si in centrul zonei Schengen ----- *ACTUALIZARE - Dancila: Romania va conduce cu demnitate Consiliul UE ----- *ACTUALIZARE - Iordache: Nu-mi imaginez Romania in afara UE ----- *ACTUALIZARE - Tariceanu: Dimensiunea incluziva a statului roman, europenizata aproape complet ----- *ACTUALIZARE - Iohannis: Mai multa unitate si coeziune, calea pe care o propunem pentru urmatoarele sase luni ----- *ACTUALIZARE - A inceput ceremonia de inaugurare a Presedintiei romane la Consiliul UE ----- Romania va marca astazi preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman. continuă pe Ziarul Bursa

Romania preia oficial presedintia Consiului Uniunii Europene: Liderii europeni si zeci de politicieni, la ceremonia de la Ateneul Roman (FOTO, VIDEO)

Romania preia oficial presedintia Consiului Uniunii Europene in cadrul unei ceremonii organizate, joi seara, la Ateneul Roman. inca de la ora 19. 00, la Ateneu au inceput sa ajunga invitatii. Este.

Sondaj IRES: 81% dintre romani cred ca intrarea in UE a fost un lucru bun pentru tara noastra. Ce spun despre preluarea presedintiei Consiliului UE

Peste 80% dintre romani considera ca intrarea in Uniunea Europeana a fost un lucru bun pentru tara noastra, potrivit unui sondaj realizat de IRES la inceputul acestei saptamani cu ocazia preluarii de catre Bucuresti a presedintiei Consiliului Uniunii Europene. De asemenea, aproape doua treimi stiu ca Romania va detine presedintia rotativa a UE pana in iunie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )