Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tariceanu ataca Guvernul Ciolos: Premierul ar trebui sa schimbe 70% din Guvern

Antena3 Antena3,
Tariceanu ataca Guvernul Ciolos: Premierul ar trebui sa schimbe 70% din Guvern

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, la Suceava, ca Guvernul actual nu are legitimitate, iar dupa alegerile locale ar trebui sa se revina la o stare de normalitate, fara a exclude po. continuă pe Antena3

A inceput marea evaluare a ministrilor din Guvernul Ciolos. Premierul i-a chemat la raport pe sase dintre ei (VIDEO)

A inceput marea evaluare. Ministri tehnocrati sunt sub lupa. Sase dintre ei vor da joi cu subsemnatul la guvern. Printre cei care sunt chemati la raport se numara Ministrul Educatiei, ministrul Muncii sau.

Basescu: Guvernul Ciolos este un mare esec al tehnocratiei; ideea este definitiv compromisa

Traian Basescu, presedintele PMP, a afirmat, joi, la Digi 24, ca guvernul Ciolos a compromis ideea de guvern tehnocrat, el reprosandu-i premierului Dacian Ciolos ca a pierdut exercitiul responsabilitatii directe, in perioada cat a fost comisar european.

E pe cale sa esueze guvernul Ciolos?

Cine a dus pe buza prapastiei guvernul Ciolos in aceste zile, cand parea ca mai e putin si avem o Revolutie de Paste, in care un guvern care nu ar fi fost posibil fara revolta de la Colectiv va fi dat jos de exact aceiasi demonstranti care ies cu devotament in strada la toate cauzele bune? Si mai are vreo sansa guvernul Ciolos sa realizeze, fie si partial, ceea ce si-a propus? .

PSD nu exclude varianta sa dea jos Guvernul Ciolos. Explicatiile lui Liviu Dragnea

PSD nu exclude varianta sa dea jos Guvernul Ciolos. Liderul social democratilor, Liviu Dragnea spune ca o asemenea posibilitate ar putea fi luata in calcul dupa alegerile locale. Atunci PSD si-ar da.

Traian Basescu critica dur Guvernul Ciolos: Este un mare esec al tehnocratiei

Presedintele MP si fostul sef al statului, Traian Basescu, considera ca Guvernul Ciolos este un mare esec al tehnocratiei.

Guvernul Ciolos anunta masuri drastice in scandalul dezinfectantilor diluati: Aceasta va fi prioritatea numarul unu!

Premierul Dacian Ciolos va considera, din acest moment, sectorul sanitar drept prioritatea numarul unu a guvernarii, urmand ca Executivul sa dispuna masuri pe termen scurt si mediu pentru mentinerea si.

Guvernul Ciolos isi risca pentru prima oara mandatul daca incepe razboiul cu mafiile din Sanatate. Iohannis trebuie sa se trezeasca si el

Mafiile locale si centrale din sanatate sint mai puternice decit mafiile interlopilor. Ca sa rezolve problemele profunde din sanatate, guvernul trebuie sa intre intr-un razboi politic deschis cu protectorii acestor mafii, dar trebuie sprijinit de presedintele Iohannis si de justitie. Dacian Ciolos a dat semnale in ultimele doua zile ca isi asuma lupta. Ar fi prima lui lupta politica reala, dupa sase luni de politete la adresa marilor sisteme corupte. Merita lupta? Nu doar ca merita, dar guvernul si presedintia sunt obligate sa intre cu buldozerul peste feudalii din sanatate si peste protectorii lor politici.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )