Libnet.ro
UNICEF

06:45

Guvernul Ciolos anunta masuri drastice in scandalul dezinfectantilor diluati: Aceasta va fi prioritatea numarul unu!

Antena3 Antena3,
Guvernul Ciolos anunta masuri drastice in scandalul dezinfectantilor diluati: Aceasta va fi prioritatea numarul unu!

Premierul Dacian Ciolos va considera, din acest moment, sectorul sanitar drept prioritatea numarul unu a guvernarii, urmand ca Executivul sa dispuna masuri pe termen scurt si mediu pentru mentinerea si. continuă pe Antena3

Romania nu are un laborator acreditat care sa faca teste de sanitatie. Ciolos, despre scandalul dezinfectantilor diluati: Ministrul Sanatatii va prezenta miercuri rezultatele verificarilor

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, marti, ca in Romania nu exista laborator acreditat care sa faca formal si oficial teste de sanitatie. Totodata, seful Executivului a declarat ca.

Ministrul Sanatatii, chemat la raport in scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos: Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a fost chemat, marti, la raport de catre premierul Dacian Ciolos, pe fondul scandalului diluarii dezinfectansilor din spitale. M-am intalnit.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem, dupa scandalul dezinfectantilor diluati

Procurorii si-au facut un plan de ancheta cu privire la cazul dezinfectantilor din spitale si urmeaza sa desfasoare activitati specifice in perioada urmatoare, printre care si efectuarea unei expertize, a precizat Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei.

Subiectele Zilei: Mossadul ancheteaza Black Cube, firma care ar fi spionat-o pe Kovesi; Scandalul dezinfectantilor diluati din spitale. Castigurile colosale la care ar ajunge HexiPharma si schema aplicata; Candidati la primarie cu condamnari sau dosare p

DW: Reprezentativitatea e un concept neclar. Curtea Constitutionala a respins contestatia depusa de candidatul-ziarist, Liviu Avram, privitoare la legea alegerilor locale. Primarii vor fi alesi. Abuzul in serviciu, noua portita de salvare a acuzatilor de coruptie, la mana Curtii Constitutionale. Coruptii Romaniei stau cu sufletul la gura.

Haideti sa facem ceva, sa nu mai tacem! Scandalul dezinfectantilor Hexi Pharma scoate lumea in strada: Sa ii intrebam pe Iohannis si Ciolos de ce carnagiul din Sanatate nu ii deranjeaza pe niciunul dintre ei

Scandalul dezinfectantilor diluati scoate lumea in strada. Pe Facebook a fost creat evenimentul Haideti sa facem ceva!, iar cei care vor sa ia atitudine in scandalul in care este.

Noi dezvaluiri in cazul dezinfectantilor diluati: Ministru al Sanatatii, Achimas Cadariu, a cumparat produse de la Hexi Pharma pe vremea cand a condus spitalul oncologic din Cluj

Scandalul dezinfectantilor diluati ia amploare. Adrian Moraru, director al Institutului de Politici Publice a dezvaluit ca actualul ministru al Sanatatii, Achimas Cadariu, a cumparat produse de la Hexi Farma pe.

Scandalul dezinfectantilor din spitale continua. Un dosar de urmarire penala din 2014 a fost clasat fara audieri

Scandalul dezinfectantilor diluati din spitale continua. Gazeta Sporturilor a publicat noi dezvaluiri potrivit carora, in urma cu patru ani, DNA a trimis catre Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 un denunt.

Scandalul dezinfectantilor continua: Hexi Pharma a cumparat materii prime la preturi uriase de la un off-shore controlat chiar de patronul companiei. Firma a incheiat cu spitalele contracte de 26 milioane de euro (VIDEO)

Noi dezvaluiri ies la iveala in scandalul dezifectantilor diluati de la Hexi Pharma. Dan Condrea, patronul companiei, nu numai ca vindea spitalelor substante inutile, dar acestea erau si de cateva ori.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse.

UPDATE. Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati. Parchetul General a inceput UP, in cauza. DIICOT explica de ce nu a investigat o plangere impotriva patronului Hexi Pharma

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse. Ce declaratii au facut Procurorii Bogdan Licu, Laura Codruta Kovesi si Daniel Horodniceanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )