Libnet.ro
UNICEF

15:01

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa-l revoce pe Lazar: Vom continua sa toleram ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist?

B1 B1,
Tariceanu ii cere lui Iohannis sa-l revoce pe Lazar: Vom continua sa toleram ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist?

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a transmis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care i-a cerut sa ia pozitie publica dupa anumite informatii aparute in presa despre. continuă pe B1

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa semneze urgent revocarea procurorului general: Dovediti ca independenta justitiei pe care o clamati zilnic nu este doar un slogan electoral

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a trimis miercuri o scrisoare deschisa lui Klaus Iohannis, prin care ii cere sa semneze urgent decretul de revocare din functie a procurorului general, urmare a dezvaluirilor potrivit carora Augustin Lazar ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, in timpul regimului comunist. Aveti astazi ocazia sa dovediti ca independenta justitiei pe care o clamati in fiecare zi nu este doar un slogan electoral, ci un principiu in care credeti cu adevarat, ii scrie Tariceanu lui Iohannis.

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa-l revoce pe Lazar: Toleram ca procurorii onesti sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist?

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii cere presedintelui Klaus Iohannis, intr-o scrisoare deschisa, sa semneze urgent revocarea din functie a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca nu se poate tolera ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist.

Asociatia 21 Decembrie cere demisia procurorului general Augustin Lazar

Asociatia 21 decembrie ii cere lui Augustin Lazar sa se retraga si sa isi ceara scuze public, dupa aparitia documentului-bomba. in urma dezvaluirilor din media, Asociatia 21 Decembrie 1989.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )